Britanci dobili nov paket opreme za poslovno Giulietto

december 22, 2014 9:35 dop Napisal

Kot kaže so se pri Alfi odločili zaigrati tudi na bolj poslovne strune in so zato predstavili Britancem poslovni paket opreme za model Giulietta, ki bo nosila ime Business.

Model bo kot osnovo uporabljal paket opreme Distinctive, Business oprema pa bo imela še nekaj posebnosti. Med glavne dodatke spada 6,5 palčni Uconnect multimedijski sistem s satelitsko navigacijo, ki jo bodo lahko aktivirali z glasovnimi ukazi in bo prikazovala 3D mape, paket za večjo vidljivost (senzorji za zaznavanje dela dneva, samozatemnitveno vzvratno ogledalo, električno zložljiva stranska ogledala), prednji sedeži bodo izboljšani kar se tiče stranske opore, avto pa bo imel tudi parkirne senzorje spredaj.

Zgoraj našteti dodatki bodo nadgradnja osnovne opreme Distinctive: 16-palčna aluminijasta kolesa v stilu 8C, dvopodročna klimatska naprava, parkirni senzorji zadaj, DAB digitalni radio in povezanost z BT napravami.

Model Business bo na voljo s štirimi različnimi motorji, enim bencinskim in tremi dizelskimi motorji. Bencinski motor bo 1.4 TBi turbo motor z direktnim vbrizgom goriva in TCT menjalnikom s 170 KM moči, dizelski pa bodo 1.6 in dve različici 2.0 JTDM in JTDM2 z močjo od 105 do 175 KM moči, od katerih bo JTDM2 motor imel TCT menjalnik.

Alfa Romeo Business bo tako vključevala za okoli 2500€ dodatne opreme v primerjavi z Distinctive opremo in bo na voljo za nižjo ceno, kot če bi h Distinctive opremi dodali vse zgoraj naštete pripomočke. Osnovna cena Business modela bo tako 24.000€.

Vir: Alfa Romeo UK
Avtor: Aleš Horvat
Slike: Alfa Romeo UK

Kategorije: