Zadnje novice

Nova Alfa Romeo Giulia

Kamor gredo smeti iz foruma

Nova Alfa Romeo Giulia

OdgovorNapisal/-a alfasan » So Okt 22, 2016 2:33 pm

Komentar alfasamca se je nanašal na vse tudi nate lizard, zato ne zlorabljaj njegovega zapisa z nekorektnimi nameni.
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 2240
Pridružen: Po Maj 14, 2012 4:27 pm
Kraj: Ljubljana

Re: Nova Alfa Romeo Giulia

OdgovorNapisal/-a alfasan » So Okt 22, 2016 7:06 pm

lizard napisal/-a:Za razliko od tebe jaz ne označujem druge za bedake, in podobne stvari s katerimi rad opisuješ druge uporabnike. Velika razlika je če kdo napiše, da je nekdo napisal neumnost, ali pa če napiše, da je nekdo neumen/neumnež! Vsak kdaj napiše neumnost (ti npr. velikokrat), ali česa ne dojame.


Zdaj pa pišeš popolne traparije.
neumen pomeni ne-umen oz. biti brez uma ali pa vsaj z zmanjšanim umom.
interpretacija neumen in bedak je izjemno podobna, je pa velika razlika v uporabi teh dveh besed. beseda neumen, brez uma se logično lahko bolj eksplicitno uporablja v psihomedicini, saj so zdravniki tisti, ki lahko trdijo, da je nekdo neumen ali ne. Torej po tvojem, če nekomu rečeš, da je neumen je sprejemljivo, če mu rečeš bedak pa ni sprejemljivo.
Pojdi na psihiatrijo in tam talaj pacientom, da so neumni. Ne vem, če se jim bo zdelo sprejemljivo.
Bedak pa se uporablja praviloma bolj pogovorno in pomeni nekoga, ki ravna v nasprotju z nekimi logičnim ravnanjem.
Torej ti zopet praviš, da je sprejemljivo, da nekoga ekplicitno žališ, torej da navedeš njegov nick in potem mu napišeš, da je neumen. Torej podpiraš žalitve.
Jaz pa sem v bananemu postu napisal v narekovajih, da so tisti, ki so pripravljeni za neko stvar plačati več, kot je vredna "b....". Explicitno nisem nikogar navedel, torej nisem nikogar direktno žalil. Če pa se je nekdo videl v tem in spada v skupino tistih, ki so pripravljeni za eno stvar, ki se prodaja za 30000 € plačati 35000 € pa mislim, da velikaaa večina ljudi, ki imajo dovolj uma imela enkao mnenje o njih, kot sem ga izrazil sam.

Da pa je opozorilo alfasamca bilo namenjeno vsem, nam je upam da razumljivo vsem. Po vsej verjetnosti, pa je to napisal tudi zaradi naslednjega posta, ki ga je napisal nekdo drug in ne jaz in je z besedo na (I) explicitno izrazil mnenje o delavcih na avto triglavu. Ker pa je zagotovo tudi kakšen od teh delavcev naš forumaš ga je direktno žalil saj beseda na (I) po sskj pomeni duševno nerazvitega človeka o čemer pa zopet ne odločamo mi forumaši temveč psihiatri. Če je dotični forumaš psihiater se mu iskreno opravičujem, ker je s pisanjem verjetno izražal svoje profesionalno mnenje.

Zato lizard prosim, da preden pišeš z namenom diskreditacije nekoga o tem dobro razmisliš.

Admin prosim, da ne brišeš ali popravljaš in da si korekten do vseh uporabnikov foruma.
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 2240
Pridružen: Po Maj 14, 2012 4:27 pm
Kraj: Ljubljana


Vrni se na Odpad

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost