... od nekdaj
sej zdj se je to že ,,malo,, spremenilo.
sistem; ,,ti meni - jaz tebi,, deluje
pa to je uredufolc napisal/-a:... opet lačn
Jaz za golaž najraje uporabljam mešano meso ... sama srna mi je prepusta... mora bit še malo kralja živali not...Gregson007 napisal/-a:danes Bambi-jev golaž
...se nadaljuje, ni še gotov
pred koncem še brusnični đžem za piko na i
+priloga:
Teža ni problem... problem je ker so drvarski... se mi je veliko bolj dopadlo ko so imeli v akciji od TUŠ-a Dick nožeBojanxe napisal/-a:Js mam tudi komplet teh nožev, za domačo uporabo popolnoma zadovoljivo
Za profi kuharje pa verjamem da niso najbolj primerni, se mi zdi da so dost težki.
točno to! enkrat se bom moral odločit pa it do Krmela pa iskat kaj takega... samo kaj ko imam ubistvo zelo dobre nože že doma... samo niso pa iz damasta...Gregson007 napisal/-a:vzameš pravi kos mesa in da ni bila prestara srna ni nič pusto, z dodatkom domače slanine ali pancete pa še malce ,,podmažeš,,
če pa z divjačino mešaš svinjsko mjeso in dodaš še govej bočnik, ter na koncu kuhan krompir dobiš eno dobro prekmursko jed
glede P. nožev; za domačo uporabo še gre, za 1 kg čebule narezat ni blema.
drugače pa ni vreden pol k..... - total neuravnotežen, v predelu rezila je prelahek..in še materiala je premalo na rezilu za dolgoročno vzdrževanje - brušenje, ter uravnavanje kota špice rezila, ko ga bo potrebno tanjšat zaradi ostrine bo zmanjkovalo materiala in višina rezila se bo nižala.
samo to zaradi domače uporabe niti ni potrebno, ker se premalo uporablja.
z konkretno ostrim nožem se še nisem urezal, ponavadi letijo prsti zaradi nekih lebavih skrhanih jajc
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov