Giulia Quadrifoglio v Avstraliji že razprodana

marec 3, 2017 4:43 pop Napisal

Uradno se je prodaja novega najmočnejšega modela Giulia Quadrifoglio začela šele konec februarja, toda šef avstralskega oddelka prodaje za Alfa Romeo je sporočil, da je bil avto že vnaprej razprodan še preden so sploh dobili prvo pošiljko.

Avstralci, ki torej razmišljajo o kakšnem spontanem nakupu modela Quadrifoglio, bodo precej hitro postavljeni na realna tla – zaloga je namreč bila razprodana še preden se je uradna prodaja sploh začela. Alokacija za Avstralijo je bila 100 komadov vozil, ki so bila razprodana že dneve pred začetkom uradne prodaje po ceni, ki se začne pri 103.000€ preračunano plus davek.  Vodja FCA v Avstraliji Ed Butler tako pravi:

Razprodali smo že prvo alokacijo vozil QV in zdaj delamo na tem, da dobimo še več avtov. Dokaj samozavestni smo, da jih bomo letos dobili še več, toda trenutno je tako, da je povpraševanja veliko več kot ponudbe, kar je zelo dobra situacija za nas. Obstaja čakalna lista, zbiramo naročila toda rekel bi, da bodo novi kupci čakali okoli pol leta, da dobijo svoj avto. Ne gre se samo za to, da se bodo povečale kapacitete izdelave, pač pa tudi čas za transport, kajti realnost je pač takšna, da smo na drugi strani planeta.

Vir: drive.com.au

Prevod: Aleš Horvat

Foto: FCA

Kategorije: