Kačje urice #14 uspešno izpeljane

24 aprila, 2022 1:12 pop Napisal

Spoštovani Alfisti in Alfistke, članice in člani.

S fotografijam Kačje urice #14 – Hudičev turn ste prepravili omrežja zato ne bomo niti objavljali dodatnih fotografij (razen ene, da bo ta objava vidna), ker se iz vaših vidi vse.

Vsi smo premierno (vključno z nami :) ) videli novi paviljon, ki odlično opravlja vlogo boljše vidljivosti, zaščite proti slabšim vremenskim pogojem in predvsem profesionalnejšemu izgledu dogodka.

Nekateri od vas ste tudi prvič videli (in prejeli) nove članske nalepke. Čez nekaj časa pa tudi premierno predstavimo zaključen projekt novih članskih izkaznic, katere že zagotovo vsi nestrpno pričakujete.

Verjamemo, da ste včeraj preživeli prekrasen dan v naši družbi. Zahvaljujemo se vsakemu posebej za udeležbo.

Hvala Ani Markič in Katji Kobe Gorjanc za sladke dopoldanske dobrote in celotni vodstveni ekipi za gladko izpeljavo dogodka.

Do Veliko srečanje Alfistov 2022 dogodkov ne bomo organizirali, ker moramo sedaj vse razpoložljive sile nameniti v organizacijo le-tega.

Se vidimo v nedeljo 8. 5. na Alfafest Brkini 2022, ki ga organizirajo Bistrski Alfisti in pa jasno, rezervirajte si prvi vikend v juniju za Veliko srečanje Alfistov 2022!

Hvala!

 

Kategorije: