Igor Dekleva, državni prvak v cestnohitrostnih IN krožnohitrostnih dirkah

oktober 5, 2004 10:18 pop Napisal

 Logotip Team Dekleva Dewalt


Zadnja letošnja cestna preizkušnja je prinesla ekipi Team Dekleva DeWalt ponovni naslov državnega prvaka  Rezultati:

 

Divizija II. SNP

1. Aleš Bužga, 18:23.6

2. Igor Dekleva, 18:24.1

3. Roman Jeriha, 18:57.3Divizija III:1. Enes Draganovic, 18:15.2

2. Slavko Dekleva, 18:24.9

Krožna dirka Portorož 2004    KHD Portorož je bila prizorisce letosnje zadnje avtomobilisticne preizkusnje. Za razliko od drugih dirk, se je ta zacela ze v petek. Ekipa Team Dekleva DeWalt je na portorosko letalisce prisla po drugi naslov drzavnih prvakov SNP. Igor Dekleva (Alfa Romeo 156 2.0) je imel pred to dirko 38 tock prednosti pred zasledovalcem, Alesem Buzgo. Ceprav je Igor dirko KHD Portorož 2004 - Team Dekleva DeWaltkljub tezavam s kolesi koncal na skupnem drugem mestu, je to zadostovalo za drugo krono v letosnji sezoni. Team Dekleva DeWalt je tako poleg naslova drzavnega prvaka gorskohitrostnih dirk odnesel se naslov najboljsega v kroznohitrostnih dirkah. Kot na vecini dirk do sedaj, tudi na vcerajsnji ni manjkalo dKHD Portorož 2004 - Team Dekleva DeWaltezja, ki pa je prinesel sreco. Uspeh ekipe pa je se dopolnilo drugo mesto Slavka Dekleve (Alfa Romeo 156 SP) v diviziji III. Letosnja dirkaska sezona je tako koncana, bila je vec kot uspesna. Pohvale voznikoma, mehanikom in ostali ekipi, ki zares deluje mostveno. Tudi timski duh je eden od elementov zmage.


Igor Dekleva: “Seveda sem zelo vesel in srecen, da sem osvojil naslov drzavnega prvaka tudi v kroznohitrostnih dirkah. Tudi danes ni slo brez tezav, odlomili so se mi vijaki pri kolesu in ni kazalo obetavno.  Zahvala mehanikom, ki so uspeli avtomobil pripraviti tako dobro, da sem si lahko pripeljal drugo mesto.”


 

Slavko Dekleva: “Vesel sem, da je Igor prvak, ker je celo sezono garal za oba naslova. Zahvala celi ekipi, brez katere ne bi bilo takega uspeha!”

Avtor:
Manca Švigelj
Vir:
Team Dekleva DeWalt

Kategorije:Nekategorizirano