Novoletna zabava Alfa kluba 2004

december 6, 2004 7:10 pop Napisal

Spodobi se in pravično je, da se leto zaključi z nasmehom na ustih in kapljico rujnega, zato se je klub zbral na prednovoletni zabavi in, ja, bilo je veselo kot vedno v naši družbi.

Novoletna zabava Alfa kluba 2004 Nam je že moralo biti lepo, da smo se letos že drugič vrnili na Pohorje, kjer smo spomladi že imeli piknik.(RTC Trije kralji).
Malo nam je zagodlo vreme, saj smo želeli po dobri večerji srečanje zabeliti še z adrenalinskim nočnim sankanjem, ampak tudi brez tega je bilo vsega dovolj, je pa sankanje zamenjal veličastni ognjemet.
Bilo je kot bi praznovali rojstni dan kluba (to bo tudi treba, mar ne?), bila je torta, bile so svečke, bila so darila in vse druga, kar paše zraven praznovanja.


Novoletna zabava Alfa kluba 2004 Veseli nas, da sta se dva člana odločila praznovati njun praznik v krogu našega kluba, seveda smo ju obdarili.
Zmagovalci so bili tokrat res vsi, najzaslužnejši so dobili lične pokale, ostali pa darilce, ki bo krasilo stene naših sob, pisarn ali garaž.
Za nami je res uspešno leto, že v prvem letu nam je uspelo pridobiti lepo število članov in kar 10 pogodbenih partnerjev, zato lahko z nasmehom na ustih izjavljamo »pazite se nas, drugo leto prihajamo še večji in še močnejši«. Za konec lahko napišem že staro frazo. “Èe vas ni bilo, vam je lahko žal, šment, zakaj sem imel ob odhodu občutek, da zapuščam družino«? Sicer pa slike povedo več kot tisoč besed, zato jim kar prepustimo zgodbo …


Obilo uspeha na vseh področjih in veliko srečnih kilometrov v novem letu vam želi Alfa klub. Vidimo se pa tako ali tako spet kmalu, mar ne?


Novoletna zabava Alfa kluba 2004Novoletna zabava Alfa kluba 2004Novoletna zabava Alfa kluba 2004Novoletna zabava Alfa kluba 2004
Novoletna zabava Alfa kluba 2004 Novoletna zabava Alfa kluba 2004

Avtor:
Trček Gorazd

Kategorije:Nekategorizirano