GHD Petrol Sevnica 2005

maj 15, 2005 5:39 pop Napisal

Logotip Team Dekleva Dewalt


Slavko tik za formulami


Mednarodna dirka Petrol Sevnica je ekipi Team Dekleva DeWalt prinesla ponovno serijo pokalov.

Že v soboto po treningih je kazalo, da se nam obeta še ena zmagovita nedelja, saj je imel Slavko dve sekundi boljši čas od zasledovalcev. Igor pa je, po samo dveh odpeljanih treningih, zasedal tretje mesto – takoj za zmoglivejšima avtomobiloma razreda Supertouring.


Prvi trije po treningih so obdržali takšne pozicije tudi na dirki. Slavko prvo mesto, Igor pa tretje. Tokrat je Samo Valant zaostal za Igorjem, kar pomeni da se mu je v skupnem seštevku približal na samo pet točk, Slavko pa prepričljivo vodi.


David Kraševec pa je prav tako, kot na prvi dirki, dopolnil paleto pokalov, ki smo jih prinesli iz dirke. Dosegel je drugo mesto, vendar pokazal, da je iz pravega testa in da naslednjič lahko že pričakujemo zmago.


Izjave po dirki:


Slavko Dekleva: “Vesel sem ponovne zmage. Vendar danes nisem mogel ujeti takega  ritma,  ki sem ga imel včeraj na treningih. Je bilo pa zato bolj napeto.”


Igor Dekleva: “Odpeljal sem maksimalno dirko, saj se več ne da iztisniti iz tega podvozja. Je pa čas tretje vožnje      dokazal, da se lahko kosam tudi z dirkalniki razreda Supertouring, vendar bi za konstantnost podreboval mehkejše podvozje.”


David Kraševec: “Zadovoljen sem z doseženim razultatom, sploh s časoma iz drugih dveh voženj. Saj sem bil hitrejši od ostale konkurence. Škoda je napake v prvi vožnji, saj me je stala zmage.”


 


Skupni rezultati:


1. S. Dekleva  Team Dekleva DeWalt (6:28.28)
2. E. Draganovič  AK LAmko (6:29.96)
3. I. Dekleva Team Dekleva DeWalt (6:35.38)


SNP pokal:


1. A. Bužga  AK Lamko (7:15.91)
2. D. Kraševec  AK Elektrodekleva (7:17.25)
3. M. Gril AMD SA – Imos (7:28.07)

Avtor:
Zupan Jure
Vir:
Team Dekleva DeWalt
Foto:
Modlic Žare

Kategorije:Nekategorizirano