Predstavljena osvežena Giulietta

februar 25, 2016 12:04 pop Napisal

Posodobljen model Alfe Romeo je dobil nekaj manjših in subtilnih sprememb v kabini in na karoseriji.

Na novo je tako oblikovan prednji odbijač, zamenjana je oblika Scudetta in mreža v njemu, zamenjali so stil pisave imena modela, ki je zdaj veliko bolj podobna pisavi na večji sestri Giulii, nova pa je tudi ponudba oblike platišč.

alfa-romeo-giulietta-facelift-9

alfa-romeo-giulietta-facelift-7

Manjših sprememb je bila deležna tudi notranost vozila. Na voljo so nove barve z materiali sedežev in pa najnovejši infotainment sistem koncerna FCA s storitvijo Live Services in povezavo do Tom Tom navigacije, Facebookm in Twitterjem, TuneInom, Reutersom in Deezerjem.

notranjost

veloce notranjost

Motorna paleta zajema po štiri bencinske in štiri dizelske motorje, razpon moči pa imajo od 120 do 175 konjev, najbolj močna izvedenka Giulietta Veloce pa si deli 1.75 TBi agregat s turbo polnilnikom, ki zmore 240KM moči in 340Nm navora z modelom 4C. Veloce model pospeši od 0-100 km/h v šestih sekundah, najvišja hitrost pa znaša 243 km/h.

Razen po moči se model Veloce loči od običajnih izvedenk tudi po bolj agresivnih odbijačih, črnih ogledalih in spremenjenih pragovih. V notranjosti ponuja športne sedeže iz usnja ali alcantare, rdeče kontrastne šive, armaturo v izgledu karbona in pa volanski obroč z ravnim spodnjim delom.

običajna

veloce

veloce 2

običajna 2

ALFA-0

Posodobljena Giulietta je bila že uradno predstavljena v medijih v teh dneh, na ogled pa bo tudi na bližujočem se avtomobilskem sejmu v Ženevi.

Vir: Carscoop.com
Foto: Alfa Romeo
Prevod: Aleš Horvat

Kategorije: