Prihajajoči modeli bodo postavljeni ob bok Maseratiju

oktober 16, 2016 8:16 dop Napisal

Vodja avstralske izpostave italijanskega proizvajalca vozil Alfa Romeo je razkril nekaj usmeritev in določil prihajajočih in razvijajočih modelov znamke, ki bodo luč sveta ogledali v prihodnjih mesecih in letih ter smer v katero se je znamka obrnila.

Novi šef Fiat Chrysler Australie Steve Zanlunghi se je razgovoril o prihajajočih modelih za avstralsko spletno stran Car Advice. Med drugim je poudaril, da je prava pot trenutno za Alfo “imeti pravi produkt na trgu namesto ozirati se na ponujanje poceni luksuznega avtomobila”.

“Naslednja generacija Alf, ki bo prišla na trg, in to se bo že videlo pri modelu Giulia, se ne bo več šlo za stroške, pač pa za uvrstitev ob bok tistim, ki bodo naša konkurenca in to na podlagi kvalitete izdelka. Alfe, ki so na platformi Giorgio, so takšne kot jih še niste videli nikoli. Primerjive so bolj z modeli Maseratijev in zato bomo predstavljali izdelke v premium segmentu, ki bodo imeli tudi premium cene, kar je primerljivo z našo konkurenco.”

“Giulia bo komajda začetek in bo začrtala novo generacijo vozil Alfa Romeo. Lahko vam povem, da imamo že čakalne sezname pri nekaterih naših prodajalcih (v Avstraliji, kjer se bo uradna prodaja začela leta 2017, opp.) in to s strani kupcev, ki jih kot prvo cena sploh ne zanima, to je običajno pri predstavitvi vročega novega modela, ali pa so se ozirali za drugimi produkti na trgu.”

“Vse skupaj se mora začeti z izdelkom, izdelek je bistven. Preden lahko govoriš naokoli, da si kul, moraš izdelati nekaj kar lahko plasiraš na trg in govori samo zase in jaz verjamem, da produkti, ki jih imamo zdaj v delu ter razlog zakaj smo imeli tudi manjšo zamudo pri razvoju, je bilo to, da smo želeli imeti popoln izdelek.”

2016-alfa-romeo-giulia-veloce-paris-motor-show2

2016-alfa-romeo-paris-auto-show-47

Napisal: Aleš Horvat
Vir: caradvice.com.au
Foto: FCA

Kategorije: