Prijava na Tour Del Nord – 27. 4. 2024

V imenu Kluba ljubiteljev vozil Alfa Romeo in kluba Scuderia Ungherese vas vabimo na nepozabno avanturo. Prosimo vas, pozorno preberite prijavnico. Ko preberete te informacije, se lahko še vedno odločite za prekinitev registracije. Ob spletni oddaji registracije bo prijavitelj samodejno prejel kopijo registracijskega obrazca na svoj elektronski naslov.

Tour Del Nord je dogodek tipa rally z vmesnimi postojankami, ki vključujejo cestne izzive. Pot oz. trasa je vnaprej določena ampak vozniku ni znana in jo je potrebno s pomočjo navigatorja (sopotnika) interpretirati. Potna knjiga je v fizični obliki.

Čas, ki je predviden za celotno traso ni prilagojen hitrim voznikom ampak natančnim, zato poudarjamo, da to NI DIRKA.

Registrirano vozilo je lahko Alfa Romeo ne glede na model, starost in motor ali vsako italijansko vozilo z letom proizvodnje starejše 25 let ali več, s posebnim poudarkom na katerem koli veteranskem vozilu vseh italijanskih znamk. Na spodnjem obrazcu vpišite model in letnik vašega vozila.

Omejitev prijavljenih vozil je 30. V kolikor bo prijavljeno večje število vozil bomo izvedli selekcijo udeležencev glede na prijavljeno vozilo.

Za dogodek Tour Del Nord 2024 je potrebna registracija preko spodnjega obrazca. Organizatorji vam bomo v ločenem e-poštnem sporočilu potrdili sprejem prijave in poslali potrebne podatke za nakazilo prijavnine in podatke o rezervaciji, ki pripadajo našemu namestitvenemu partnerju. Prav tako boste po elektronski pošti prejeli nadaljnja navodila in pravila dogodka.

Prijavnina za avtomobilsko izkušnjo Tour Del Nord 2024 znaša 40 € /osebo za člane kluba in 50€ / osebo za ostale. V kolikor je voznik vozila član kluba velja enaka cena tudi za navigatorja.

Cena za otroke, mlajše od 14 let znaša 20 €/ otroka. Za otroke do 6 let ni prijavnine. Kotizacija na dan dogodka vključuje 2 obroka (zajtrk in večerja), potno knjigo in presenečenje.

Start in cilj dogodka Tour Del Nord 2024: Őrség, Nemesnép, Hotel Abbázia Country Club.

Nekaj osnovnih informacij za lažjo predstavo, ker takšnega dogodka še nismo organizirali:

Trasa bo potekala približno 70% po slovenskem ozemlju in 30% po madžarskem. Skupno bomo prevozili okoli 150 kilometrov. Na startu se bomo začeli zbirati od 7:30 dalje. Ob 8:00 začnemo s preverjanjem vozil. Ob 9:00 spelje prvi voznik in s pomočjo navigatorja, ki bere potno knjigo preko katere iščeta lokacije oz. točke, kjer je potrebno opraviti izziv in nadaljevati. Vozila bomo spuščali na traso izmenično, predvidoma enega na minuto. Ob 10:00 spelje zadnje vozilo iz cilja.

Postanek za prigrizek je predviden okoli 12:00 in bo trajal okvirno dve uri in je v lastni režiji. Za ta postanek prinesite (hladno) malico po vaši želji. Uporaba odprtega ognja ali žarov za enkratno uporabo je prepovedana.

Večerja je predvidena ob 18:00, odlične testenine v bolonjski omaki in tiramisu – v italijanskem slogu kot se spodobi. Pijača ni vključena v ceno prijavnine.

Po želji lahko rezervirate tudi prenočišča v hotelu Abbazia ali bližnji okolici za lažjo udeležbo.

Rok za oddajo prijave je 15. 4. 2024

  Ime in priimek voznika

  Ime in priimek navigatorja

  Vozilo

  Član

  Število otrok

  E-pošta

  Telefon