Zaključen Tour del Nord 2024 – Busso 111

2 maja, 2024 10:07 pop Napisal

27. 4. 2024 smo v sodelovanju z Associazione Scuderia Ungherese pomagali pri izvedbi njihovega že tradicionalnega srečanja, ki je posvečen velikem Giuseppu Bussu, konstruktorju znamenitih Alfinih motorjev Nord in Busso V6.

Za ta namen ob sobotah, ki so najbližje njegovem rojstnem dnevu (27. 4.) organizirajo dogodek Tour del Nord. Tokrat je bilo prisotnih 7 vozil iz Slovenije in 30 vozil iz Madžarske.

V sklopu dogodka smo prevozili dobršen del Prekmurja in Goričkega ter tudi zamejsko Madžarsko. Od štarta v Abbázia Country Club*** Nemesnép so voznike z navigatorjem vodila navodila zapisana v fizičnih potnih knjigah, ki so jih udeleženci prejeli na jutranjem poročanju.

Prvi izziv nas je vodil do Bukovniškega jezera, naslednji do slatinskega vrelca Nuskova. Tretji pri gradu Grad, največjem slovenskem gradu in zadnji na posestvi Marof, kjer opravili prvo daljšo pavzo in nas nas prijetno postregli ob žlahtni kapljici.

Po premoru je pot sledila na madžarsko stran z zaključkom v Bella Venezia Italijanska Restavracija Muzej.

Neopravljenim izzivom so sledile kazenske točke. Pari (voznik + navigator), ki so imeli najmanj kazenskih točk so prejeli nagrade za prva tri mesta. Skupno je bilo izzivov 12, pestro dogajanje torej zagotovljeno.

Spodaj delimo z vami uradne fotografije ene najbolj znanih madžarskih avtofotografinj -> Dorka.Bus Automotive

Še rezultati:

Naveza Korene – Struna – 3. mesto (Alfetta GTV6) ????

Naveza Koren – Koren – 1. mesto (Alfa 33) ????

Bravo fantje ????????

Povezava do fotografij -> https://www.facebook.com/media/set/?vanity=AlfaKlubSlovenija&set=a.852119763597323

Kategorije: