Alfa Romeo 6C

februar 1, 2019 9:44 pop Napisal

 

Toliko špekulacij kaj in kdaj naj bi prišlo v proizvodnjo ne najdemo pri nobeni drugi avtomobilistični znamki.

Tokrat se je na internetu znašel članek, ki priča, da naj bi leta 2020 luč sveta ogledala nova Alfa Romeo 6C.

Alfa Romeo naj bi pripravljala nov coupe, ki se bo začel proizvajati s koncem 2019 ali z začetkom leta 2020. Vsaj tako pravijo pri Pogea Racing-u, podjetju, ki več kot 20 let predeluje avtomobile Alfa Romeo.

Oni so prepričani, da so to kredibilne informacije, saj naj bi skupina FCA že odobrila proizvodnjo novega avtomobila.

6C naj bi bila gnana na zadnji pogon in imela veliko več moči kot 4C. Verjetno bo imela podoben motor kot Giulia Quadrifogio.

Na spletu najdemo tudi ogromno špekulacij o Giulii Sprint, ki naj bi bila coupe izvedenka Giulie. Sprint naj bi prav tako bila predstavljena v letu 2019 tako, da obstaja možnost, da bomo s koncem tega leta imeli na voljo dve alfi več.

Seveda nihče ne ve teh podatkov zagotovo, ampak če gre verjeti špekulacijam bo motor v Giulii Sprint opremljen z tehnologijo ERS. V svoji najmočnejši različici bo tako Giulia Sprint razvila 650 konjev. Upajmo, da bo takšen motor tudi v 6C.

 

Roko na srce, avtomobilska industrija in Alfa Romeo res potrebujeta takšen tip avtomobila, ki bo konkuriral BMW seriji 6. Če bo 6C izgledala tako kot na tej sliki, se lahko BMW 6 ”skrije”.

 

Vir: http://www.alfaromeocrew.com/alfa-romeo-6c-coming-in-2020/?fbclid=IwAR0cRHHo7fpPShE4-aohoqY-IAIkUzADl1_HKz-1aVdW5xgTTToKASNhbbA

 

 

Kategorije: