Postani član

Kot večina ostalih klubov, tudi Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo / Alfa Klub deluje s pomočjo svojih članov, ki so ključnega pomena za obstoj našega kluba in skupnosti. Zato vas vljudno vabimo, da pristopite v naš klub ter tako podprete delovanje največjega slovenskega kluba, naše priljubljene znamke vozil Alfa Romeo.

Članstvo v Klubu ljubiteljev vozil Alfa Romeo / Alfa Klubu vam prinaša veliko ugodnosti in je namenjeno vsem lastnikom in ljubiteljem vozil Alfa Romeo, lastništvo vozila ni pogoj za včlanitev. S potrjeno člansko izkaznico lahko koristite številne popuste, ki jih nudijo naši klubski partnerji, ter se ugodneje udeležujete uradnih srečanj in prireditev, prav tako pa so za člane Alfa kluba ugodnejši tudi nakupi v našem butiku. Za vse nove člane Alfa kluba smo pripravili paket dobrodošlice, ki vključuje obesek za ključe, klubsko nalepko za steklo avtomobila in seveda člansko izkaznico s katero se boste predstavljali kot član Kluba ljubiteljev vozil Alfa Romeo / Alfa Kluba.

 

V letu 2023 znaša enotna članarina 30€, članstvo pa velja do konca koledarskega leta.

 

Včlanite se lahko s spodnjo prijavnico.

  Podatki o vlagatelju


  Podatki o vozilu vlagatelja

  (le za lastnike vozil Alfa Romeo)
  Podatki o interesih vlagatelja


  Družabna srečanjaŠportne prireditveTuristična srečanjaDrugo (napiši)  [wpgdprc "S pošiljanjem teh podatkov se strinjate, da Alfa Klub shrani in vodi vnesene podatke"]

  S pritiskom na gumb “Včlani se” potrjujete, da želite postati član Alfa kluba Slovenija, da so vnešeni podatki resnični, da ste polnoletna oseba in se zavezujete da boste letno članarino plačali v roku 20 delovnih dni od dneva izpolnitve prijavnice. S plačilom članarine sprejemate splošne pogoje kluba. Podatke za plačilo članarine boste prejeli na vnešeni e-poštni naslov.