Dobrodošlo 2021!

januar 1, 2021 10:14 pop Napisal
No, pa je leto 2020 mimo. Leto 110 letnice naše drage Alfe Romeo. Na žalost si bomo to leto zapomnili (ali pa pozabili) drugače. Verjamemo, da govorimo v imenu vseh, da naj bo 2021 manj nenavadno od preteklega.
 
Da ne dolgovezimo – vsem lastnikom in ljubiteljem Alfe Romeo želimo prekrasno novo leto z zdravjem in varnostjo na cesti na prvem mestu.
 
Glede na to, da letos organizacija zaključne prireditve ni bila možna, bomo to objavo uporabili tudi kot pregled dogajanja v preteklem letu.
 
Kar se scene ljubiteljstva Alfe Romeo tiče, je letošnje leto zahtevalo od vseh precejšnjo mero potrpežljivosti in razumevanja. Prireditve (tako lokalne kot tudi regionalne) so bile preklicane kot po tekočem traku zaradi vsem znanega vzroka. Vseeno smo vse skupnosti, ki se ukvarjamo z organizacijo prireditev za ljubitelje Alfe Romeo, videle luč na koncu tunela in uspešno izpeljali, kar smo smeli in zmogli.
 
Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo smo za vas Alfiste strnili vse možne resurse in moči, da smo organizirali kar se da največ in uspešno izvedli štiri dogodke; Kačje urice 8 (Šmartinsko jezero), Kačje urice 9 (Preddvor), Veliko srečanje Alfistov, kjer je bilo prekrasno videt preko 150 Alf na enem mestu in seveda Alfa Rally, katerega klub organizira že od davnega leta 2004. Podrobnosti teh srečanj si oglejte na forumu ali na Facebooku.
Izpostaviti in pohvaliti je tudi potrebno vas (polnopravne) člane, ki ste se odločiti uradno pristopiti klubu. V letu 2020 se vas je za to odločilo rekordno število in sicer skoraj 100. Za to se vam iskreno zahvaljujemo. Na tak način nam dajete možnost in zagon za nadaljnje delo.
 
Z vašo pomočjo smo dosegli tudi rekordno število članov Facebook skupine – več kot 3.300. Še vnaprej delite in širite našo skupnost saj več kot nas je, bolj je veselo na srečanjih.
 
Slika lahko vsebuje: besedilo, ki pravi »11 1910-2020 afa Romeo«
 
 
 
 

 

Kategorije: