Cist tko za info... Sveck je 8 ali uzames prvo vgradnjo NGK Laser Platinum ki drzijo 100.000km ali menjas bol pogosteje Championove.
Ostali stroski s serviseranjem niso nevemkaj. Redni servis na 10.000km te bo stal ene 100 eur mogoce manj... kaka lambda sonda stane cca 100 eur LMM, motorcek prostega teka se da obnovit...
Glede na to da kupujes do nekje 98 letnika se delov pri sosedih da dobit ogromno.
Probaj najt kaksno lepo, pa vzem kakega alfista s seboj na ogled.
Sploh ne razumem zakaj bi kdor koli kurcal boxer mašino!? I don't get it!! Moja laufa super 1A brez problemov, lepo vleče...hrumi tak kot treba, stroški vzdrževanja so minimalni, z mašino sem zelo zadovoljen! Ok, pač pije svojih 10 litrov, ampak tak je, če maš alfin motor pod haubo!!
GEISTERFAHRER napisal/-a:Sploh ne razumem zakaj bi kdor koli kurcal boxer mašino!? ------- Ok, pač pije svojih 10 litrov, ampak tak je, če maš alfin motor pod haubo!!
Si si sam odgovoril
Premal performansa za preveliko porabo, zal. Ce bi bli tko dobri bi jih se vedno delal.
za 145 ne vem, vendar moj prvi avto je bla 33ka, pa mi je boxerca lepo služla, poraba je bila okol 9, tko da ni neki velik. Ma pa tudi sodelovc 146 boxerco pa za zdej ni mel še nobenih problemov.
Za menjalnik pa tud ni blo nekih težav, razen sinhron druge če sm na hitro prešaltal...ko pa se navadš pa tud to ne škrta več
jaz sem imel obe 145 boxer in 146 ts in razen zvoka je na ts bilo precej boljše,
-bolj kultiviran tek,
-manj vibracij,
-boljše gretje,
-boljša ventilacija,
-lepša armaturka,
-nižja poraba,
-boljše performanse,
-lažje vžiga
-boljši menjalnik
pa še kaj bi se našlo
sicer pa problemov nisem imel z nobeno in ne me narobe razumet tudi boxer je zelo dober ampak za podoben denar ne razmišljaj vsekakor pa roke proč od 1,3 oz 1,4 boxerja ker je tuga