No pokvaril se mi je zadnji brisalec.
Zgleda da je motorček fuč, ker če ga po 2eh dneh prižgem se premakne za 5cm, pol pa se 2 dni spet noče nikamor premaknit.
Pol sem pa uspešno še zlomil na pol vseskupaj, ko se hotel brisalec na roke dati v prvotni položaj.
Če dobim motorček pa brisalec, a lahko to sam zamenjam ali je to ful velik poseg?
hmmm lahko da je zarustal del med zunanjim brisalcem in motorckom, (vsaj meni se je to zgodilo) in motorček nima moči za premik brisalca!!
Jaz sem razdl brisalec in pobrusil ta del in je spet delal tako kot je treba!
standard. tut men je crknu motorcek, pa sem ga razdrl in je delal en tedn, zdej pa spet ne dela. ko prizgem brisalec se slisi 'klikanje' v motorcku, vendar se ne premika.
sicer pa je to pomojem pogost pojav pri 145kah, veliko jih ima namrec brisalec ustavljen sredi sipe:)
Major9 napisal/-a:hmmm lahko da je zarustal del med zunanjim brisalcem in motorckom, (vsaj meni se je to zgodilo) in motorček nima moči za premik brisalca!!
Jaz sem razdl brisalec in pobrusil ta del in je spet delal tako kot je treba!
tudi jaz. samo ce je ze zlomil potem naj kar kupi cel mehanizem.
standard. tut men je crknu motorcek, pa sem ga razdrl in je delal en tedn, zdej pa spet ne dela. ko prizgem brisalec se slisi 'klikanje' v motorcku, vendar se ne premika.
sicer pa je to pomojem pogost pojav pri 145kah, veliko jih ima namrec brisalec ustavljen sredi sipe:)
se popolnoma strinjam v vsem, pa so mi vsi svetoval da naj dobim druzga in ko sm pelu pa h mehaniku mi je on sam uštimu, pa reku je da če bi dav rablenga bi zelo verjetno isto nardil. aja pa vodo mi tud ni šprical na zadnjo šipo, je blo tud tam pri motorčku neki zamašeno al zvito.
By
blablabla...v 99% zarusta aksa. Na silo se jo vn zbije...pobrusi(tko kt je že en zgori napisu) lepo namaže z litijevo mastjo(al pa kero drugo), ter se nazaj sestavi, pa spet dela 3-4 leta
IN ZARADI TE NAPAKE POTEM CRKNE MOTOR...ČE SE UKLAPLJA BRISALEC.
Varovalka je narobe dimenzionirana že v štartu...napaka proizvajalca. Isti problemi so na puntotih, tipotih, deltah...
Ray napisal/-a:blablabla...v 99% zarusta aksa. Na silo se jo vn zbije...pobrusi(tko kt je že en zgori napisu) lepo namaže z litijevo mastjo(al pa kero drugo), ter se nazaj sestavi, pa spet dela 3-4 leta
IN ZARADI TE NAPAKE POTEM CRKNE MOTOR...ČE SE UKLAPLJA BRISALEC.
Varovalka je narobe dimenzionirana že v štartu...napaka proizvajalca. Isti problemi so na puntotih, tipotih, deltah...
lih danes sem razdrl , mehanizem zadnjega brisalca zato ker ni več delal, zaribala je axa v plastiki zaradi smeti. spucal namastil zamenjal o-ring in sedaj dela ko šus.
tisto ko probate na silo premaknit brisalec uničite zobe plastičnega zobnika, ki ga žene motor (polžasto gonilo).
Tudi meni pri 145 zadnji brisalec ne dela več in se je ustavil skoraj na sredini, in zdaj samo še klika motorček. Že pri prvi alfi 145 se mi je to zgodilo in sem samo razdru mehanizem in našprical z wd 40 in je začel delat. Pri tej alfi imam pa problem še eden vmes. In to je to da ne dobim plastike iz dvižnih vrat dol. Odstranim une 4 vijake in še vedno se nekje drži, pa sm že pozabu kje je še zataknjena plastika, kje se še drži, ne bi pa rad uničil kake čepke, da ne bi potem vse plapolalo ko bi se avto pelal. Zato, če kdo ve kako jo sneti dol, prosim če mi pomaga s komentarji.
Hmm ja boš mogel malo moči uporabit... Ker tisti čepki so nasajeni gor in jih je možno samo ven potegniti in nič na stran ali podobno. Priporočam pa da delaš to v malo toplejšem vremenu oziroma v garaži... Js k sm nazadnje to razdru je bilo premrzlo in sem polomil ene 2 nosilca za tiste čepke. pa sm zalimal in je ok
Red_Rocket napisal/-a:Hmm ja boš mogel malo moči uporabit... Ker tisti čepki so nasajeni gor in jih je možno samo ven potegniti in nič na stran ali podobno. Priporočam pa da delaš to v malo toplejšem vremenu oziroma v garaži... Js k sm nazadnje to razdru je bilo premrzlo in sem polomil ene 2 nosilca za tiste čepke. pa sm zalimal in je ok
Ja jaz bi tut raj počaku na malo toplejše vreme, razen če imaš garažo, pa je lepo toplo notr...
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.