kaj pa ima to zaene stabilizatorje in roke Vargalant in kako zdrzijo. je ze kdo po obnovi prevozil vec km. ali se splaca kupiti od kake druge firme, za katero se ve, da bodo potem >>vecni<<!!!???
LP
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
A vam je mogoče zaradi tega tudi pobiralo gume? Meni jih namreč pobira na notranjih straneh. Pokanja ali škripanja zaenkrat ni slišati, preveril pa sem tudi zračnost rok pa ni z njimi baje nič narobe. Po mojem je verjetno nekaj narobe samo z optiko. Hvala.
Meni pobira desno prednjo gumo po notranji strani.To je bil tudi eden od razlogov za kompletno menjavo.
Je pa tudi res da imam preveč nagiba na prednjih kolesih,vendar je predja leva guma OK.
q_verde napisal/-a:kaj pa ima to zaene stabilizatorje in roke Vargalant in kako zdrzijo. je ze kdo po obnovi prevozil vec km. ali se splaca kupiti od kake druge firme, za katero se ve, da bodo potem >>vecni<<!!!???
LP
-meni so menjavali v gar. gumice stabilizatorja,puše zadaj,celo levi končnik z orginalnimi deli,pa se je škripanje hitro ponovilo,tako da ne vem...
Pri meni je bilo za škripanje (predvsem pri zavijanju v desno) kriv luft v volanski letvi in volanskih sponah.. Montirali smo tovarniško obnovljeno, poleg tega sem preventivno menjal še spodnje roke. Precejšen strošek.. Zdaj se končno pelje neslišno.