Hvala za pomoč !
Lp, Robi

KOT DA BI JAZ ODGOVORIL !Teo napisal/-a:Ima 147 JTD, pri hiši je še 156 1.8 TS (ne več dolgo) in lahko ti napišem le pohvale na njun račun.
Pri tvoji izbiri pa ti priporočam testno vožnjo, saj če ti bi alfa všeč med vožnjo potem ne boš več imel dilem. Vzdrževanje je dokaj poceni (servis cca 30000), lega je vrhunska, vozne lastnosti zelo dobre, glede pokvarljivosti 156 ta poglej malo po forumu in boš videl, da skoraj ni lastnika, ki bi se nad alfo 156 pritoževal. Vsaj glede bencincov dam roko v ogenj, glede dizlov pa mi tudi zdajšen dela brez najmanjše okvare že 75000Km.
BTW: Edino notranjost je napram novim alfam v 156 malo za časom.
Malo večjega?CoolRaver napisal/-a:Odločam se za nakup rabljenega avta, letnik 2001-2002, tam nekje do 3 miljone. Zanimajo me predvsem vaše izkušnje, glede na to, da ste tukaj sami alfaistiTrenutno imam Stilo 1.6, dober avto, rabil bi malo večjega in dizla.
Hvala za pomoč !
Lp, Robi

NAPAKA!Piki napisal/-a:Ja, samo JTD prikaže nivo olja.Jonas napisal/-a:Check OK mi tudi naredi, edino nivoja olja mi ne prikaze. Mislim, da imajo to funkcijo samo dizli, ampak nisem 100%.
LP

Kje je napaka ? V navodilih piše tako. Jaz imam JTD, z bencinarko se pa še nisem peljal, da bi vedel.Jonas napisal/-a:NAPAKA!Piki napisal/-a:Ja, samo JTD prikaže nivo olja.Jonas napisal/-a:Check OK mi tudi naredi, edino nivoja olja mi ne prikaze. Mislim, da imajo to funkcijo samo dizli, ampak nisem 100%.
LP
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti