156 GTA vs 159 Q4

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
alfa 156 gta
Alfa Junior
Alfa Junior

tako jo srebrna v izoli
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Zasavje

Enthusiast napisal/-a:boš dokupu konje pero? :mrgreen: jst te bolj vidim v GTA... 8)
Jap, še cca eno leto se bom družil z mojo bello. Pol bo pa ž čas... Tut jaz mislim da bo padla GTA. 159 je sicer lep in novejši avto, res da ima 4x4, samo nima pa ostrine.
alfa 156 gta napisal/-a: ti dobiš kanto ja, js pa ne ... namreč uvažem avtomobile in vem točno kje se dobi..

p.s. js sm dau za mojo takrat 8400€ in je bla ko nova.. ti lahko pošljem slike.. tko da ne mi govort...

avta se ne kupuje na autoscoutu in podobnih straneh, treba vedet kje se dobi dobr avto za dobr denar..

namreč kupujem avte samo pri enem trgovcu, ki ima denar vedno pri roki in ko pride prodajalec(lastnik avta) mu ta ponudi takoj keš.. tega je v italiji malo, večina je menjava... in seveda on to iskoristi..

drgač pa, samo vi gledajte še naprej autoscout :lol:
Lahko potem zrihtaš kaj pametnega?
a33 napisal/-a:varianta za razmislit je tud 156 2,4 M jet JTD + čip,

Noro dobro gre, navor je boljši s čipom sploh trga ( navor 450 NM 200 KS ), ter precej manj porabi. Končna verjetno ni kaj več kot 230 kmh - ampak to je edino. Zvok pa je zelo dober, najboljši od dieslov.

http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/?n=1763
Tnx za nasvet. S traktorji se ukvarjam poklicno. Jih imam vrh glave že v službi. Nebi jih rad poslušal še v avtu. Čeprav moram povedt, da majo nekter traktorji 100x lepo štimo k pa avtotraktorji.
Teo napisal/-a:Sam bi se med tema dvema avtoma odločil za GTA in si jo lepo uredil, pa še vedno kar nekaj prihranil. Q2 je obvezna stran, enako kot predelava zavor, če si oster voznik. Če ob to prišteješ še tuning podvozja dobiš lepo igračo za na cesto. V glavnem sam bi se odločil za 156 GTA.

Kot drugo pa če te slučajno zanima tudi kakšna druga GTA kot 156, ti lahko povem, da je 147 GTA od moje mame še vedno naprodaj. Za ugodno ceno. Če te morda zanima piši ZS.
Hvala za dober nasvet. Tudi sam sem imel v mislih take predelave kot si jih napisal. Upam, da nebo tak problem s predelavo zavor.
Hja, nekak mi najbol sedejo limuzine... Ni pa rečen, odvisno od ponudb in izbire.

Lp
alfa 156 gta
Alfa Junior
Alfa Junior

Seveda lahko zrihtam.. Samo za tak avto more pridet prilika, ker ni veliko takih
Odgovori
  • Informacija