hvala vsem za dobre želje!
sem kr presenečen, da se je tolikim dalo prebrati moje pisanje (ki vem, da je zelo dolgo, ampak sem se moral prav prisiliti, da nisem napisal še 2x toliko)
zgolj kot informacija: poraba zadnjega kesla plina je bla 12.8l/100km...večinoma umirjene, relacijske vožnje. Bi šlo še malo nižje, če bi želel, ampak zakaj potem imeti 200+ konjev pod havbo
preračunano torej ekvivalent manj kot 8l/100km benzina (ni za dol past, ni pa slabo)
"blu Ontario" to si moram pa zapomnit hehe
ja, pod 2500 vrtljaji je kr mrtev. Že pri speljevanju, če želiš biti hiter, moraš malo nabiti gas, da se premakneš...a ni frke, vsega se da navaditi.
pol je pa res prijetna za vozit, ta turbo motor mi je všeč ravno zato, ker ga čutiš pri pospeševanju...čeprav še vedno niti približno dovolj, glede na to, kako hitro pospešuje (torej nimaš občutka, da zadeva res tako vleče, kakor se potem izkažena števcu).
tudi lege se bom počasi navadil (nekaj let sem imel samo RWD, ki je zame res superioren), "malce lift off-a", ali pa dotik bremze pred ovinkom in niti sledu ni več o podkrmarjenju - pohvalno!
za drift si bo pa treba itak omisliti kak drug voz (manjši, RWD, s špero in obilico neuničljivih konjev)..takih limuzin je prav škoda za takšno početje! (nanaša se na mojo vožnjo prejšnje bavarske 5ice)
Tudi jst upam, da mi ne bo kaj dosti nagajala, zadnje čase sem bil res vajen popolne zanesljivosti in to pri avtu z 280kkm+ na števcu!
Bom doživel kr kakšen šok, če bo kaj crknalo hehe
uživajte!
lp
ž