Moderator: Tehnika moderatorji

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Ravno jaz sem se od začetka trenda "rastejošopingcentri" in obratno sorazmernega trenda "zaprimofabrkekajbisamikajdalaličelahkokitajcizastonj" hudo kritičen, do tega in opozarjal do česa lahko vse skupaj pripelje (no na temo industrijske pridelave hrane se bo tudi še kaj zgodilo in sedaj bo počasi postalo biti farmer slabost in biti kmet prednost).159 2.4JTDM DPF Q-tronic napisal/-a:si pa za luno. tamilski tigri so že zdavnaj zgodovina. polovili so vse vodje razorožili vse formacije tako da je tam sedaj mir.
pa ni recesija kriva za spremembo stališč povprečnega človeka. gre za to da je stvar prišla tako daleč, da praktično ni več kaj za preseliti tam in da tudi družba znanja, ki so nam jo prodajali kot rezultat dokončne rešitve ne pali. proizvodnja - nekaj otipljivega kot rezultat procesa mora ostati v evropi - to so skeptiki že zdavnaj - ob začetku trenda selitve proizvodnje v nizkocenovne države govorili. kapiš?

Creed napisal/-a:Če ne pašejo, kako so jih potem na sliki spravli na 159ko?![]()
LP
Hvala za informacijo. Vem, da teh platišč ne bo na mojem avtu.Foggy napisal/-a:"]Uporabiti moraš vijake s pomično glavo in pa centrirni obroček mora biti pravi. 159 ima razmak med vijaki 5x110, dočim imajo TN1 platišča, katera bi ustrezala 159 5x112.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov