Lep pozdrav.
Rabim pomoč. Morem filat klimo pa me zanima kolko plina se rabi.
Gre za model Alfa Romeo GT l. 2005 1.9 JTD M-Jet.
Hvala za pomoč
Moderator: Tehnika moderatorji

El Barto napisal/-a: Tisti "stručko" iz Kranja, ki bi oljnate rore spihoval s kisikomme je s to in drugimi izjavami odvrnil od obiska.

Bi se ventilatorji vkopili tudi če je v sistemu premalo plina? Pa ventilatorji so isti, kot tisti, ki ohlajajo hladilno tekočino motorja (se pravi, nima različnih vent. ampak uporablja ene in iste)P.S.: Če ti ne deluje ventilator bo treba pogledat elektriko.

Če se ne motim je bilo na GTjki cca 600g ... bi moral pogledat izpisek, ki sem ga dobil zraven in se hrani med računi.krupje napisal/-a:Lep pozdrav.
Rabim pomoč. Morem filat klimo pa me zanima kolko plina se rabi.
Gre za model Alfa Romeo GT l. 2005 1.9 JTD M-Jet.
Hvala za pomoč

Kabinski ventilator zihr, tudi hladilni zihr, ker če ne imaš problem, ko ti temperatura vode naraste. Zihr sem, da imata različne kroge za vklop in najbrž nimaš problemov na obeh hkrati.alfa_samec napisal/-a:Bi se ventilatorji vkopili tudi če je v sistemu premalo plina? Pa ventilatorji so isti, kot tisti, ki ohlajajo hladilno tekočino motorja (se pravi, nima različnih vent. ampak uporablja ene in iste)P.S.: Če ti ne deluje ventilator bo treba pogledat elektriko.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta