Alfa Romeo Giulietta

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Še nekaj fotografij v primerjavi z znižano 147...

Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ne vem no, meni je Foggy čisto spodobno opisal svoje videnje Giuliette. Lege konec koncev ni z nobenim avtom primerjal. V dosti testih lahko beremo da ima nek avto dobor lego, čeprav obstajajo avti s precej boljšo, tako da je o tem brezveze razglabljat. Tudi moj avto ima dobro lego, dokler mu ob bok ne postaviš kakšnega BMW-ja M5.

Je pa tisto glede sedežev res, žal imajo v vseh različicah isto obliko. Tudi sam sem bil nad tem razočaran, ker bi QV le lahko imela oz. bi mogla imeti drugačne/športnejše sedeže.

@Foggy: Prvošči 147ici bele stranske smerokaze, ker ta oranžna preveč ven seka :).
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Je kar bolj konkreten Avto tale Julija proti 147! =D>
Foggy odlicno si to posliku...tako za primerjavo! Ze Mito z 19" se mi je zdel velik in nabit proti moji 147, Julka je pa se bolj masivna! =D>

Ma kaj to si se zlagal trgovcu da se zanimas za nakup nove?? :lol: :mrgreen: Ze Alfista (berem tuki po forumu) nekaj strasi z nakupom Julke :mrgreen:

LP
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

silhueta zgleda prakticno enaka kot pri 147, zgleda pa bolj masiven.
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
airmike
Alfa Member
Alfa Member

TribesMan napisal/-a:Mislim da je airmike pozabil da niso vse alfe tak šrot kot je bila njegova 14 let stara 145... ;)
Ne vmešuj odsluženih avtov zdaj v to ;) :lol:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

evo ,,podiral,, jo danes 1 urco, bremze odlične =D> glas lepo presenti tako na izpuhu kot pri priganjanju ko turbina zadiha kot treba =D> in tudi pospešek kr lepo zalima =D> z lahkoto jo spraviš na 200, pustmo zdj to kar je komu všeč in ni všeč na avtu kar se tiče vizualnosti, osebno me moti preveč fiatovski volan pa niti ne izgled ampak filling, ni feedbacka, najprej preklopil na ,,D,, in izklopil ,,motor STOP,, in AC off in gasa, udobja več kot dovolj - kr preveč, lega skozi tiste par ovinkov, ki sem jih imel na voljo pa =D> bi jo blo treba it na kakšne ride ubit.
u glavnm ,,nej slabu,, tale 1.4 Tb
treba probat še 1750 agregat,
tako Julka nekako zna bit potencialni nasledji avto takoj za 159-ko sw TI ki mi še vedno ostaja na prvem mestu
Slika
Uporabniški avatar
aaxxx
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Macau, SAR China

No jaz sem tudi vozil giulietto kak teden nazaj enako 2.0 JTDm, performanse pričakovane, udobje tudi, moti me "plastičen" volan in pa prevleke sedež v testnem avtu.
DNA sistem poznan že z Mita, zanimiva stvarčica.
Se je pa znašla na nakupovalnem seznamu, kot zamenjava za ženino ibizo, tako da če ne pride kaj vmes, jo bomo vozili enkrat jeseni.

LP
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zgleda, da bo res kar nekaj novih Julk na naših cestah, lepo :mrgreen:

Sem pa opazil zanimivo stvar, avto pozna zelo malo ljudi, premalo, oziroma nič ni oglaševan, to je problem. V teh dneh se je za menoj obračalo ogromno ljudi in si ogledovalo Julko.
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

TribesMan napisal/-a:Mislim da je airmike pozabil da niso vse alfe tak šrot kot je bila njegova 14 let stara 145... ;)
Itak :mrgreen: on je samo svojo Alfo vozil / bil zraven, ko se je kaj servisiralo in iz teh izkušenj predvideva kako bo z Julko :mrgreen:
airmike
Alfa Member
Alfa Member

Ozi napisal/-a:
Itak :mrgreen: on je samo svojo Alfo vozil / bil zraven, ko se je kaj servisiralo in iz teh izkušenj predvideva kako bo z Julko :mrgreen:
Popravek....sam servisiral ;)
rajko
Alfa Freak
Alfa Freak

Foggy lepo napisan in lepa primerjava slik. Barva je edino malo zgrešena, drugače je julija letos res zadetek v polno.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Siva je res premalo izrazita barva, glede na moj okus se ji podajo rdeča, bela in črna.
rajko
Alfa Freak
Alfa Freak

aha se strinjam. Ker tole sivo sem tudi sam v živo gledal in je preveč dolgočasna za tak avto. Osebno bi imel rdečo ali črno. Bela je že preveč klišejska, čeprav je tudi lepa.
blazo
Alfa Member
Alfa Member

Meni je pa bela prov všečna. Siva ji pa pač ne paše. :D
Uporabniški avatar
AR Junior
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDM

Foggy napisal/-a:Zgleda, da bo res kar nekaj novih Julk na naših cestah, lepo :mrgreen:

Sem pa opazil zanimivo stvar, avto pozna zelo malo ljudi, premalo, oziroma nič ni oglaševan, to je problem. V teh dneh se je za menoj obračalo ogromno ljudi in si ogledovalo Julko.
Bo kmalu treba na forumu na zavihku tehnika odpreti novo mapo za Julko. =D>
ALFA ena in edina!!!!
Zaklenjeno
  • Informacija