dolgo so že na netu in me zanima, če je že kdo kej hodu gledat, da ne hodim še jest brez veze
lp
Tretje je bila od mojega sodelavca in je zelo lepo vzdrževana, vendar so za zamenjat prednje roke (zaenkrat le škripljejo).
Mogoče so malo vprašljivi km-ji, vendar ga je on kupil takega.
Menjal je le zato, ker bo dobil tretjega otroka in potrebuje več prostora.
Tale modra metalik k se prodaja v avtomedvodah je bila prej moja!
V treh letih kar sem jo mel jaz razen rednega vzdrževanja z njo ni bilo niti enega resnega problema!
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02 Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina
žival napisal/-a:Sam zice ma pa hudo zmatrane,...
Zici niso zmatrani. Poglej prav. Fotoaparat s flešom vedno prikaže vse razpokice oziroma zmečkanine, ki navadno niso vidne. Zici so lepi. Prej bi rekel, da je volan zguljen, kar pa spet ne prikazuje realnega stanja. Nekaterim se roke bolj potijo, kot drugim, tretje spet nonstop drsajo z roko po volanu.
jah po takih cenah se prodajajo nekateri avti da me je kar groza... je pa treba vedet da je avto čista osnova brez kakršnekoli dodatne opreme...še radia nima original...kilometrov, tko tko, če so sploh realni...pa vprašanje v kakšneem stanju je avto sicer... pomoje je fejst podrta glede na to da bo tud prodajalec neki zaslužil...