Drugače v primeru karambola pa to, bo airbag vse eno ven skoču? Ker ne mislim zdaj ne vem imeti avta z airbagi in mi ti nebodo delali Vete kaj mislim. Me pa tak zlo mot tista rdeča lučka waaa. Zakaj ni rumena al pa ne vem zelena. Vsaj ne seka tak v oči hehe
Okej. To bo prvo, če to ne bo rešitev, se pa priporočam za enega mojstra, da bo malo prečekiral to zadevo, in prosim priporočajte nekoga v Zgornji ali pa spodnji savinjski. Lahko tudi celje.
Meni je to resil Stepancic, ko sem alfico njemu pripeljal na pregled ob nakupu. Dela za cca 10min - pregledal je senzorje in resetiral napake. Od takrat je skoraj tri leta in brez tezav.
Ne dolgo nazaj se je tu na forumu v eni temi javil uporabnik,da ima ta računalnik in da če kermu sveti lučka za airbag,da ga lahko brez problema kontaktirate in vam bo zbrisal lučko,sam zdaj glih trenutno ne morm najdt v keri temi je to blo.
Gestaier, ko se bom oglasil pri teb me boš malo usmeril, pa se bom kr do nejga zapeljal. Zdaj če je res samo 10 minut dela. Da mi jo odpravi, ker me res moti.
Moja ex 145 QV ni imela pod sedežem nobenega konektorja za AB, bila je pa letnik 2000. Si lahko brez problema jemal sedež ven, brez da bi pazil na karkoli