¸Zanima me kje se nahaja glavna enota za centralno zaklepanje pri alfi romeo spider letnik 97, saj mi le ta ne dela in mi ne zaklepa vrat , tudi slišati ni da bi se vsaj motorček malo zaganjal. Kaj bi lahko vse bilo?
Tudi če dam ključ iz vozila in pritisnem dol kljukico za zakleniti zaklene samo ena vrata?
Evo po dolgem času se spet malo oglašam da obudim temo in sicer centralno zaklepanje od danes naprej dela bil je pa kriv rele - ki ga sploh ni bilo, nov stane 70 € tako da ga nisem kupoval-ja en majhen rele danes pa sem ga dobil od lancie dedre 1.8 16v letnik 96 in je pasal tako da je problem rešen.
lp
Men pa levih vrat noče zaklepat. Mislim na levi strani mi noče zaklent, ko grem pa na desno stran mi pa zaklene. Zdj pa prvo rabim ta problem rešit, potem pa bom itq dau dalinsko zaklepanje.
ali_v napisal/-a:Men pa levih vrat noče zaklepat. Mislim na levi strani mi noče zaklent, ko grem pa na desno stran mi pa zaklene. Zdj pa prvo rabim ta problem rešit, potem pa bom itq dau dalinsko zaklepanje.
Any idea?
Probaj od znotraj zaklenit avto in ga od znotraj odklenit. Včasih se centralnemu rado malo zmeša, sploh pozimi.