ne vem kak ti rata...jaz če bi se vozo 10 pod predpisi mi neb rataloDejan156 napisal/-a:Lepa vožnja (po predpisih) In večina relacije je okol 6.2-6.5L, Kombinirana pa je malce pod 7L
Na 19" 245

Evo učeri tankal spet in je blo 1031km, natankal pa 66,94L.Aless napisal/-a:ne vem kak ti rata...jaz če bi se vozo 10 pod predpisi mi neb rataloDejan156 napisal/-a:Lepa vožnja (po predpisih) In večina relacije je okol 6.2-6.5L, Kombinirana pa je malce pod 7L
Na 19" 245

-nekaj takega je možno celo pri TB MA.odstopanje je 0,2+GT_turbo napisal/-a:Ker je bila pred kratkim debata o ekstra nizki porabi s 159ko...danes Kranj - Mengeš, parkirišce-parkirišce, 4.7 l/100km, pred "manevriranjem" na drugem parkirišcu 4.5. Ker sem vozil skupaj z ne prav poskocnim avtom, sva se prepustila koloni pri 70km/h, kjer je omejitev 90 in kjer je naselje. Motor 1.9 150 konjicev.
Ce v zakup vzamemo še 0.5 l odstopanja, je torej poraba cca. 5 l/100km...

-niti ne,če je takšen promet,pred teboj cca 10 vozil,nimaš veliko možnosti za prehitevanja,visoke kazni,kaj ti preostaneInti napisal/-a:Ste pa tud morilci mašin - vozite k penziči

če bi mel čas pa priliko bi z veseljem en tank se zravn tebe vozo...me res zanima kakšna vožnja more to bit...Dejan156 napisal/-a:
Evo učeri tankal spet in je blo 1031km, natankal pa 66,94L.
Je pa res da je bilo 2x Lj-Hodoš in nazaj
Tempomat na 140 na pomurski avtocesti pa tempomat na 125(omejitve) in je taka poraba. Klima je pa seveda ob taki neznosni vročini vedno vklopljena....pa s klimo ni razlike....ko grem zjutraj gor je po BC poraba 5.9
nazaj pa je 6.0 z vklopljeno klimo...se prav pije isto a je pržgana al ni....

-saj je napisal da je to poraba po BC,ponavadi kaže premalo,dvomim,da pije podobno kot moja bivša 147 JTDAless napisal/-a:če bi mel čas pa priliko bi z veseljem en tank se zravn tebe vozo...me res zanima kakšna vožnja more to bit...Dejan156 napisal/-a:
Evo učeri tankal spet in je blo 1031km, natankal pa 66,94L.
Je pa res da je bilo 2x Lj-Hodoš in nazaj
Tempomat na 140 na pomurski avtocesti pa tempomat na 125(omejitve) in je taka poraba. Klima je pa seveda ob taki neznosni vročini vedno vklopljena....pa s klimo ni razlike....ko grem zjutraj gor je po BC poraba 5.9
nazaj pa je 6.0 z vklopljeno klimo...se prav pije isto a je pržgana al ni....
al je pa z mojo alfo kaj narobe, ko na avtocesti se več kot 150 na tempomat ne vozim, na regionalni pa tam do 100-110, na 50 pa slabih 60(do kazni)

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost