še ena ki je na slikah veliko lepša kot v resnici ko pogledaš pobližje:
-poškodovano vetrobransko steklo direkt pred voznikom;
zanimivo včeraj je bilo še celo
-nad vetrobranskim na robu par že kar konkretnih napihnejnih krastic, čez je bilo pobarvano spodaj pa ,,hrđa,,
-spredaj popikana havba in odbijač od kamenčkov, kar ni nič narobe, je pa narobe to da je okoli in okoli že prebarvana ker je ,,too perfect,,
-pri sprednji desni luči med blatnikom in lučjo prostora .... uff
-opran motor ter nasprejan da se sveti u nulo
- spredaj škrip škrip - zgornje roke
- na celem avtu je za robovi in po plastkah polno polirpaste
- na avtu zimske gume - po prodajalčevem mnenju v super stanju, notranji rob pa je že skoraj ,,slickes,, - kdo koga farba
- dobil sem še en namig od nekoga ki si je avto že ogledoval, da se vztrajnik tudi že poslavlja
... in še komentar prodajalca ki se niti malo ni potrudil avto prodat in pokazat kakšne papirje o servisni preteklosti in dokaz da je avto kupljen v Slo. kot piše: ,,Ja kaj pa pričakuješ, se je je Italjan, so itak vsi zjebani,,
... lepo sem se mu zahvalil ter dodal grem pa kupit novega Volvota ker jih imajo precej na zalogi - tko ti men tko jaz teb - na kvadrat
...no in ker ni nobene Alfe trenutno ki bi odgovarjala zastavljenim pogojem in za budget ki je bil na razpolago se je sodelovec odločil za tole:
l.2003, 1.9 jtd 116 kavalov, 109.000 km, kupljen v Slo, z vso servisno dokumentacijo do lani, ko je bil narejen zadnji servizzio, vključno z velikim pri Veitu, tako da mu bo lepo služil za dnevne potrebe Kr-Lj-Kr
bo pa Alfa v bližnji prihodnosti