http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5069292&show=1
Na prvi pogled super avto, lepo ohranjen,... Odprem haubo, tam zagledam velik športni filter, avto je nižan, ima zatemnjene šipe spredaj in zadaj. Vprašam če ima šipe hmologirane, pravi da ne, torej sklepam, da tudi vzmeti niso homologirane.
V notranjosti opazim nekaj prask po aluminiju, zelo obrabljeno menjalno ročico (kljub baje realnim 47000km), počeno šipico na števcu goriva, ožgan voznikov sedež (bojda od tega) in pa napako motorja. Prodajalec mi razloži, da je zanič ena od lambda sond (zraven je imel tester in mi to tudi dokazal) ter dejal, da ima že naročeno in da jo dobi jutri.
Potem pa preidem na zunanjost. Po temeljitem pregledu opazim na zadnjem levem blatniku pri stiku blatnika in odbijača odpadajoči lak (2x2cm) in pa prebarvano desno stran (baje da zaradi praske po celi desni strani s ključem).
Prav tako ni servisne knjige, pravi da je on lastnik že 2 leti, v prometni pa piše, da je datum registracije 8.8.2011?
Ko je on kupil avto, je dobil zraven samo en ključ, naknadno je kupil še enega ina pa dal spremeniti kodo (ta dokument mi je tudi pokazal), nisem pa se zavzel, kakšen je bil gor zapisan datum.
Veliko sumljivih stvari sem tukaj sedaj opisal, če še kdo pozna kaj več, ali pa ima kakšno razlago na zgoraj napisano, bi prosil za kakšen podatek
Glede cene še sva kar prišla skupaj, zraven še mi da tudi originalne 18" feltne, vendar se mi zdi preveč tvegano vzeti ta avto. Zmotilo me je tudi to, da prvi, da avto ne pije niti kapljice olja, okoli izpuha pa je črno od nekakšnih saj.
Hvala za informacije
LP
Mitja