Torej na alfi 156 1.8TS letnik 1998 je crknil ventilator. Ne deluje na nobeni hitrosti. Preveril sem sam ventilator ( priključil direkt na 12v in deluje normalno ). Preveril sem tudi regulator hitrosti ( na FiatEcuScan mi prepozna hitrosti ventilatorja, ter zmeril upore in vse je ok. ) Pregledal sem tudi kablovje in je videti v redu. Je kdo že imel podoben problem ? Ima mogoče kdo rešitev ?
Glede na to da ventilator dela, greš nazaj po liniji.
Torej- upori ( če gredo, dela samo največja stopnja ), stikalo ventilacije, varovalka ventilacije in če je varovalka na skupni liniji ( ponavadi 30A ).
Prvo preveri če je na varovalki ventilacije 12V, če je in če na uporu ni, imaš krivca ( stikalo ).
Pozdravljeni;mi lahko kdo pove kje natančno se nahaja varovalka od kabinskega ventilatorja na 156 letnik 2000?Motor ventilatorja sem ravno stestiral in dela normalno,ventilacija pa mi ne dela na nobeni stopnji,kar je v teh vlažni dneh milo rečeno zoprno.Prosim za čimprejšnjo pomoč,ker bi rad to danes popravil,ker me čakajo potem cel teden celodnevni šihti.Hvala za pomoč!
GORA napisal/-a:Pozdravljeni;mi lahko kdo pove kje natančno se nahaja varovalka od kabinskega ventilatorja na 156 letnik 2000?Motor ventilatorja sem ravno stestiral in dela normalno,ventilacija pa mi ne dela na nobeni stopnji,kar je v teh vlažni dneh milo rečeno zoprno.Prosim za čimprejšnjo pomoč,ker bi rad to danes popravil,ker me čakajo potem cel teden celodnevni šihti.Hvala za pomoč!