ATE, a ne?TribesMan napisal/-a:Pokliči na autocommerce v Ljubljani, oni so uvozniki. Mislim da jih dobiš komplet diske in ploščice tam 160-180€ s popustom.
Ok, dobro da vem.minimi napisal/-a:Brembo max je totaln klump. obična litina mal porezkana. Kolega jih je mel na leonu in jih je zvil prej kot original. Raje vzemi tarox r88

A si ti z levo nogo danes vstal? Samo sprašujem in se informiram. Še nikoli nisem diskov menjal zato sem želel zbrati par informacij. Pa glede na to, da je precej lastnikov naredilo upgrade (med drugimi je bil narejen tudi na tem avtu), nek smisel že mora biti, a ne? Kot sem že rekel, občasno se rad tudi malo bolj dinamično zapeljem in takrat pričakujem da bodo diski zdržali kar nekaj zaporednih močnih zaviranj ... Ti pa se ves čas nekaj usajaš, a ni forum ravno za to, da kaj vprašaš če kaj ne veš?alfa_samec napisal/-a:Komplicirate s temi diski, kot da bi pa z original/nachbau zavorami pa avto takoj vrglo v jarek, če greš 90 po cesti ...
Sem poslal malo povpraševanja okrog in bom videl za kaj se bom odločil.Overs[t]eer napisal/-a:Jst mam na svoji tudi ATE klasiko... brez pripomb.
Mam pa pripombe na ATE uvoznika - kolk enih komplikacij in izgovorov, nikol še nismo meli za GTA, čakalna doba 3tedne ali več, kdo bi vedu, cena pa tudi zasoljena in kar nekaj na približno.
Preko Potokarja dobil vse skupaj ceneje in precej hitreje, brez komplikacij - priporočam da se preveri tudi kje drugje, ne samo pri zastopniku.

Na levo nogo nisem vstal že od februarja 2012, če te že zanimaA si ti z levo nogo danes vstal? Samo sprašujem in se informiram. Še nikoli nisem diskov menjal zato sem želel zbrati par informacij. Pa glede na to, da je precej lastnikov naredilo upgrade (med drugimi je bil narejen tudi na tem avtu), nek smisel že mora biti, a ne? Kot sem že rekel, občasno se rad tudi malo bolj dinamično zapeljem in takrat pričakujem da bodo diski zdržali kar nekaj zaporednih močnih zaviranj ... Ti pa se ves čas nekaj usajaš, a ni forum ravno za to, da kaj vprašaš če kaj ne veš?
Evoga. Hvala ti. To je zdaj tisto, kar sem želel vedeti, tvoje izkušnje in mnenje. Logično se mi je zdelo, da so neke brembo ali pa ebc itd zavore boljše kot običajne in očitno ne nudijo dovolj za ta denar in so npr ate precej boljši price/performance.alfa_samec napisal/-a:Na levo nogo nisem vstal že od februarja 2012, če te že zanimaA si ti z levo nogo danes vstal? Samo sprašujem in se informiram. Še nikoli nisem diskov menjal zato sem želel zbrati par informacij. Pa glede na to, da je precej lastnikov naredilo upgrade (med drugimi je bil narejen tudi na tem avtu), nek smisel že mora biti, a ne? Kot sem že rekel, občasno se rad tudi malo bolj dinamično zapeljem in takrat pričakujem da bodo diski zdržali kar nekaj zaporednih močnih zaviranj ... Ti pa se ves čas nekaj usajaš, a ni forum ravno za to, da kaj vprašaš če kaj ne veš?Ti sprašuješ, jaz ti pa pravim, da je škoda denarja metat stran za navadno vožnjo. Navadni diski bodo čisto OK, tudi če se hitreje pelješ. Zdaj imaš pa "nadgradnjo" originala in so zviti. Zdaj se pa vprašaj kakšna točno nadgradnja to je ...
Če hočeš neko "hudo" varianto, potem se skeširaj in daj gor zavore za par tisočakov, s temi Maxx in ostalimi forami pa ne boš dosegel nič dramatičnega. Drugo pa je, če ti je pomembno kaj na njih piše, čeprav zarjavijo po enem dežju ali zimi.
Nihče se ne usaja, denarnica ti bo hvaležna, ker več kot določen čas tudi najbolj fensi-šmensi zavore ne zdržijo. Vprašaj lizarda kako so se mu Bremboti zvili po prvih nekaj km![]()
Tudi sam sem naredil kot ti praviš "upgrade" in razen glasnega zaviranja hladnih zavor in lepega izgleda ni bistvene razlike. Malo že, toda nič dramatičnega. S tem, da sem jaz plačal resnično malo za vse 4 diske v primerjavi z ostalimi.

o đizs, pa sej lepo piše da je za dva komada, tko da z dvema jurjema že prideš skoz, kaj pa je to...Ch4ng3 napisal/-a:oh, 1000€ za en komad ... Branil se ravno nebi, ampak mislim, da bi moral prodati avto da bi si lahko kupil vse 4 komade

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov