kdo še res verjame v realne kilometre??

Dejch napisal/-a:kupci nemških vozil verjamejo v to. od alf teli preprodajalci nič ne zaslužjo, zaslušjo pa na BMWjih, MBjih, Audijih, VW, Škodah, RenLOLtih in Citroenih. In ta folk je laičen, vidijo ugodno, da se vse sveti, da imajo mal kilometrov in da ponujajo leasing, ter garancijo, kar lastnik nekega avta ne ponuja.
Folk pozira z avti, vedno so, vedno bodo, ker drugje nimajo uspehov, leasing jim omogoča, da si kupijo avto, ki si ga drugače nikoli neb mogl, zato je tako jebeno težko prodat avto na lastne roke.

Sem ga klical...vse lepo in prav..edino čudno mi je, da je v 4 letih naredil le 20.000km, in bi naj bil glavni servis narejen pred 4 leti. Nevem, nevem.Alfa-man7 napisal/-a:Pozdravljeni vsi alfaši!! Sem čisto nov na tem forumu in kajpak bi vas vprašal za nasvet. Če sem prov zadel temo, se kle debatira o alficah na avto.netu, mar ne?
No kaj naj rečem, tudi mene grabi da bi postal alfaš, tako da me zanima mnenje o tej Alfi 147 ---> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6526447&show=1
Tipu je ime Jure, je znani tatoo-maker in je iz kočevja. Na prvi videz je videti da je kar vlagal v ta avtek, se vam ne zdi?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti