Ali kdo pozna to Alfo - 9

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
ruski
Alfa Junior
Alfa Junior

Živjo!

Tale alfa 159 z 78000 kilometri je bila dejasko v uporabi ( so tudi dokumenti zraven ) od Italijanske javne uprave - natančno od davčne policije ( civilno vozilo ).

http://www.avto.net/ramastra/ad.asp?id=6471819

Kilometre in zgodovino je možno preveriti. Servis sklopke je bil narejen, ker sem imel občutek, da zadeva trese oz ni takšna, da bi lahko dal garancijo na vozilo, prav tako velja za vztrajnik. Avto je bil pri nas pobarvan po prednjem odbijaču in pa levem prednjem blatniku. Avto je bil tudi spoliran pri nas

Karambolirana 100% ni bila, ker so vsi kraki, pragi , vezne stene in koš zadaj v tovarniškem stanju, ni pa rečeno, da ni imela kakšnih parking ali vandalizem nezgod. Konec koncev tudi v italiji pada toča, tako da je tudi to možno?? Šipe so vse enake in tovarniške, motor je že niovi tip, pratako volanska letev.

Upam, da sem izčrpno opisa vozilo, potencialni kupec pa se lahko pride v zedevo osebno prepirčati.

LP, ALEŠ
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če ni direktno iz tovarne za 5000eur je iz foruma zelo malo ljudi, ki jo bojo kupili...

In ja, ramastro ves čas spremljam, ker imajo zelo solidne avtomobile. =D>
vincenzo
Alfa Member
Alfa Member

MAXTER napisal/-a:čudno da se še tale ni prodal, glede na to koliko ima prevoženih in rang opreme ter nov motor za tako ceno... :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6572620&show=1

EDIT: ajaaa navigacije nima, to je najverjetneje razlog :lol:
Tale mi je pa mal sumljiva:oops:...Ravno tako alfo sem šel gledat cca.14 dni nazaj na Škofljico-RBA CENTER...Sam da je takrat imela 160tkm...Ista barva, ista notranjost, iste feltne...No ja, ne smem sodit preden ne vidm v živo...sam tkole na prvi pogled... :roll:
Uporabniški avatar
godlike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: okolica MB

ruski napisal/-a:Živjo!

Tale alfa 159 z 78000 kilometri je bila dejasko v uporabi ( so tudi dokumenti zraven ) od Italijanske javne uprave - natančno od davčne policije ( civilno vozilo ).

http://www.avto.net/ramastra/ad.asp?id=6471819

Kilometre in zgodovino je možno preveriti. Servis sklopke je bil narejen, ker sem imel občutek, da zadeva trese oz ni takšna, da bi lahko dal garancijo na vozilo, prav tako velja za vztrajnik. Avto je bil pri nas pobarvan po prednjem odbijaču in pa levem prednjem blatniku. Avto je bil tudi spoliran pri nas

Karambolirana 100% ni bila, ker so vsi kraki, pragi , vezne stene in koš zadaj v tovarniškem stanju, ni pa rečeno, da ni imela kakšnih parking ali vandalizem nezgod. Konec koncev tudi v italiji pada toča, tako da je tudi to možno?? Šipe so vse enake in tovarniške, motor je že niovi tip, pratako volanska letev.

Upam, da sem izčrpno opisa vozilo, potencialni kupec pa se lahko pride v zedevo osebno prepirčati.

LP, ALEŠ
Če je to res je pa res ne izmed redkih fer prodajalcev, se ga splača zapomniti.
Renault 4 GTL 1992
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 2012
Ford Focus ST-Line karavan 1.5 (182) 2019
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jaz sem pri njemu kupil en komlet platišč, kolega je pri njemu kupil avto. Oba zadovoljna. Možakar je pošten in nasplošno zelo v redu. Respect takim, dober glas seže v deveto vas.
Uporabniški avatar
B.I.S.H.O.P.
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Vozilo: Fiat 500L 1.6 mjt 120KM Cross
Kraj: Vodice

Dräger napisal/-a:Jaz sem pri njemu kupil en komlet platišč, kolega je pri njemu kupil avto. Oba zadovoljna. Možakar je pošten in nasplošno zelo v redu. Respect takim, dober glas seže v deveto vas.
Tudi jaz sem pri njih kupil svojo Muso. Prodajalec zelo korekten, za vsako napakico mi je povedal, avto smo preverili na pooblaščenem servisu in je vse klapalo(km, servisna knjiga...), še neko plastiko okoli šipe(je bila menjana) mi je naknadno zrihtal...Skratka, tudi iz moje strani pohvale.
I DIDN'T DO IT! LAWYER FUCKED
Uporabniški avatar
Sektor 13
Alfist
Alfist

Po vsej verjetnosti bi tudi jaz pri njemu kupil 159ko, vendar svojega Polota ne morem prodati za normalno ceno. Tudi meni se zdi fer.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Slika
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Ko sem pa videl tole (in če je vsaj na pol v takem stanju, kot je videti) me je pa kar zasrbelo, da bi 323i našel prostor na AN.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Limuzino 156 V6 sem si pred slabimi tremi leti ogledal v Mariboru. Kakor imam v spominu je bilo takrat potrebno zamenjati dihtungo na glavi ali pokrovu ventilov, je malce solzila, termostat je bil fuc, en prag je bil za zamenjat (na zadnjem delu ga je en majhen košcek manjkal) in pa odbijaci so bili za pobarvati (napokana barva in na koncu ali dveh se je lušcil kit). Drugace je bilo ostalo v razmeroma dobrem stanju, razbita ni bila, je pa potrebovale nekaj vložka in nege, da bi bila tip top. Kot pravim, to je bilo pred tremi leti , btw, takrat se potem ni prodala. Lastnik je bil ok in je deloval korektno.

Slike od takrat:

Slika
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

alfa_samec napisal/-a: Pa malo mi je bila čudna prednja havba, mora res stati pol cm pred odbijač?
To je povsem normalno pri 147, že serijsko je pokrov motorja kak centimeter čez prednji odbijač.
MrPetek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Gorišnica

ROBERTH napisal/-a:
Ko sem pa videl tole (in če je vsaj na pol v takem stanju, kot je videti) me je pa kar zasrbelo, da bi 323i našel prostor na AN.
Si si jo mogoče ti rezerviral do jutri? :wink:

@Foggy, še imaš mogoče kontakt od prešnjega lastnika?

LP
Mitja
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

MrPetek napisal/-a: Si si jo mogoče ti rezerviral do jutri? :wink:
Ne. Po kratkem premisleku sem se ohladil.
Če bi jo hotel, bi jo moral upliniti.

Glede na trenutno 9,65 bi šel na 11,14.

Ob enakih performancah, je pa videti vulgarno čedna.

Pa spet prodaja na silo,..... res sem sit tega!
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Letnik 2009?? :-s :? :-k
Težko verjamem (glejte spodnjo sliko)...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6572113&show=1

Slika
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Kaj pa je na sliki takega kar ne bi potrjevalo letnice izdelave?
Zaklenjeno
  • Informacija