Alfa Romeo RobertH Tbi in GTA

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Sorško polje

A posodo si že zamenjal za pranje žarometov/šipe? Ker nazadnje je puščala, drugače je pa oboje delovalo

amortizerjov pa jaz nisem menjal.
Trentatre 1.3S
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

fiatista napisal/-a:A posodo si že zamenjal za pranje žarometov/šipe? Ker nazadnje je puščala, drugače je pa oboje delovalo

Nisem, sem ravno včeraj klel, ko sem nalil polno posodo 100% vitrexa, zjutraj pa vse modro pod avtom.

:evil:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Trbovlje

pa še to posodo je težko dobit, ker je večja pa drugačna od tiste, ki nima pranja žarometov, ima dve odprtini ker ma za šipe eno za pralnike pa drugo pumpico :doubt: :doubt:
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

če lauvfa na 145ki boxer pumpa za pranje stekla in ni vode je zabit ali počen nepovratni ventil .

Lp Klemen
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Sorško polje

Unek napisal/-a:pa še to posodo je težko dobit, ker je večja pa drugačna od tiste, ki nima pranja žarometov, ima dve odprtini ker ma za šipe eno za pralnike pa drugo pumpico :doubt: :doubt:
navadna posoda kolikor sem gledal ima že "naštimano" kamor pride druga pumpica... to kolk je večja pa ne vem :?:
Trentatre 1.3S
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

fiatista napisal/-a:
Unek napisal/-a:pa še to posodo je težko dobit, ker je večja pa drugačna od tiste, ki nima pranja žarometov, ima dve odprtini ker ma za šipe eno za pralnike pa drugo pumpico :doubt: :doubt:
navadna posoda kolikor sem gledal ima že "naštimano" kamor pride druga pumpica... to kolk je večja pa ne vem :?:
Se pravi tako kot večina avtomobilov- zvrtaš luknjo, vstaviš pumpo ... job done.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Trbovlje

aha...pardon..lahko da ma box drugače ker pri TS je večja pa nima pripravleno za drugo pumpico
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Koral65 napisal/-a:Lahko poveš katero olje si dal v motor? Namreč meni sedaj, ko je bolj mrzlo isto dročniki tolčejo. 10w/40 od valvoline, ki ga imam sedaj not res ni primeren za -15 stopinj :)
hvala
Uporabil sem sledeče "oljiči"

http://www.olja.si/shell/helix-plus-10w-40
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

fiatista napisal/-a:A posodo si že zamenjal za pranje žarometov/šipe? Ker nazadnje je puščala, drugače je pa oboje delovalo

Bom poškušal "zadihtat" tako, da bom razmastil (imam eno orto zadevo) in s tesnilno maso prekril počen del. Mogoče še celo povečal luknjo in še na notranji strani "raztegnil".

Uničiti nimam kaj.

Glede na to, da sem se na začetku poklicne poti ukvarjal s tesnenjem vodov pri delovnem tlaku do 200 barov in sedaj s tlaki do 10 barov poraza pri čebričeku z 0,015 bara (brez upoštevanja inercije pri vožnji) ne sprejmem.
lampa
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Selo

Lepo videti da je našla dobrega lastnika. Sem prebral da ti je povzročila nekaj sivih las. Sam sem zgleda imel več sreče saj me ni niti enkrat pustila na/ob cesti. Naj ti dobro služi.
Fiat GP 1.3
ex 145 1.7 box
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

So kakšne omejitve pri sprednjih zvočnikih pri 145?

Globina?
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

odsraufaj ven in pomeri globino do sipe, mislim pa da velika vecina 16 cm zvocnikov pase :)
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Crazy Alfista napisal/-a:odsraufaj ven in pomeri globino do sipe, mislim pa da velika vecina 16 cm zvocnikov pase :)
Ropotala zamenjana, dobil taka, kjer so bile zraven še celo zelo "original like" mrežice.
anzl
Alfist
Alfist

upam da prideš 30. v kranj na meet, da jo spet vidim pa slišim :)
Slika
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

anzl napisal/-a:upam da prideš 30. v kranj na meet, da jo spet vidim pa slišim :)
Do takrat pa,.... štiri lopute, štiri odmične gredi, štirje cilindri, ....

Slika

Slika

Slika

Pa še drug kos pločevine.
Slika

Slika

Slika

Slika

Ta teden upam, da bo urejen senzor hitrosti in optika pri 145 in zamenjan števec (nov) in lovilec oljnih hlapov za BMW-ja.

Potem pa sem res zaključil do pomladi. (no počasi tudi zmanjkuje pomankljivosti).
Odgovori
  • Informacija