A posodo si že zamenjal za pranje žarometov/šipe? Ker nazadnje je puščala, drugače je pa oboje delovalo
amortizerjov pa jaz nisem menjal.
Nisem, sem ravno včeraj klel, ko sem nalil polno posodo 100% vitrexa, zjutraj pa vse modro pod avtom.fiatista napisal/-a:A posodo si že zamenjal za pranje žarometov/šipe? Ker nazadnje je puščala, drugače je pa oboje delovalo

navadna posoda kolikor sem gledal ima že "naštimano" kamor pride druga pumpica... to kolk je večja pa ne vemUnek napisal/-a:pa še to posodo je težko dobit, ker je večja pa drugačna od tiste, ki nima pranja žarometov, ima dve odprtini ker ma za šipe eno za pralnike pa drugo pumpico![]()

Se pravi tako kot večina avtomobilov- zvrtaš luknjo, vstaviš pumpo ... job done.fiatista napisal/-a:navadna posoda kolikor sem gledal ima že "naštimano" kamor pride druga pumpica... to kolk je večja pa ne vemUnek napisal/-a:pa še to posodo je težko dobit, ker je večja pa drugačna od tiste, ki nima pranja žarometov, ima dve odprtini ker ma za šipe eno za pralnike pa drugo pumpico![]()
Uporabil sem sledeče "oljiči"Koral65 napisal/-a:Lahko poveš katero olje si dal v motor? Namreč meni sedaj, ko je bolj mrzlo isto dročniki tolčejo. 10w/40 od valvoline, ki ga imam sedaj not res ni primeren za -15 stopinj
hvala
Bom poškušal "zadihtat" tako, da bom razmastil (imam eno orto zadevo) in s tesnilno maso prekril počen del. Mogoče še celo povečal luknjo in še na notranji strani "raztegnil".fiatista napisal/-a:A posodo si že zamenjal za pranje žarometov/šipe? Ker nazadnje je puščala, drugače je pa oboje delovalo

Do takrat pa,.... štiri lopute, štiri odmične gredi, štirje cilindri, ....anzl napisal/-a:upam da prideš 30. v kranj na meet, da jo spet vidim pa slišim

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov