Saj mi ni žal nakupa mojih, ampak ta so lepša....
Evo folk - navalite!!!
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=9579329&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderator: Tehnika moderatorji

Hehe potem že ne pašejoAless napisal/-a:Tudi če pašejo, ne pašejo na alfo
Sam sem sicer imel eno sezono 18" od opla, je pa odvisno še od sredinske luknje ter od ET, pa tudi ker letnik imaš
Jaz sem recimo imel OZ felne 16" na moji(2006), pa sem prodal enemu za letnik 2008 se mi zdi, pa je spredaj moral dati distančnike, ker ni šlo mim čeljusti...
vsekakor pred nakupom probat na prednjih kolesih

Sem jih probal na prednjem kolesu.. gre mimo čeljusti, vendar je čist malo lufta vmes kakšen mm. To nebi smel biti problem a ne?dejan333 napisal/-a:Hehe potem že ne pašejoAless napisal/-a:Tudi če pašejo, ne pašejo na alfo
Sam sem sicer imel eno sezono 18" od opla, je pa odvisno še od sredinske luknje ter od ET, pa tudi ker letnik imaš
Jaz sem recimo imel OZ felne 16" na moji(2006), pa sem prodal enemu za letnik 2008 se mi zdi, pa je spredaj moral dati distančnike, ker ni šlo mim čeljusti...
vsekakor pred nakupom probat na prednjih kolesih
Hvala za info.

Imam homologirano za 16", 17" in 18".gecco napisal/-a:Ali sploh lahko na svoj avto glede na homologacijo daš 16'' feltne?
Vprašam, ker jaz sem imel minimum 17'' v homologaciji, zaradi velikih zavornih čeljusti.

verjetno si imel 2.4, 3.2 ali pa TIgecco napisal/-a:Ali sploh lahko na svoj avto glede na homologacijo daš 16'' feltne?
Vprašam, ker jaz sem imel minimum 17'' v homologaciji, zaradi velikih zavornih čeljusti.
tako je, sam imam na 1,9150cv zimske na 16 col. (disko so pa menda 305). je pa smešno, ker je avto na 16" nižji kot na 17" (oboje homologirana višina)Aless napisal/-a:na 2.4 zaradi velikosti bremz ne gre manj kot 17", na 1.9 jtd, jts, 1.8mpi, pa mislim da tudi na 2.2 jts(nisem siguren), pa gre tudi 16" ker ima manjše diske

Približno.Damijan napisal/-a:Mogoče samo optično, ker premer in s tem tudi obseg gume, mora biti enak!borisk napisal/-a:.... je pa smešno, ker je avto na 16" nižji kot na 17" ...

Se mal hecaš, a ne?axis86 napisal/-a:... Moje homologirane dimenzije 185/65 R15 in 205/55 R16 imata v obsegu 1.7% razlike. In se tudi pozna na višini avta.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta