Osnovni model A4 Sport 2.0 TDI 190 KM, limuzina, ročni menjalnik 40.540,-€ z vsemi davki, brez pa 32.935€.
Serijska oprema Sport (ki je nima navaden model):
-17 alu
- športno oblikovani sedeži v tkanini
- naslon za roko
- alu lajsta na konzoli
Lahko pa se doplača S-Line paket opreme kot dodatek za Sport paket za 2558,12€. To vključuje:
- 18 alu
- športno podvozje -20mm
- S-line napis na pragu
- S-line napis na sprednjem blatniku
- S-line prevleke za sedeže v kombinaciji tkanina-usnje
- črna armaturka, strop in vratne tapete
- prestavna ročka, volan, ročna zavora in predpražniki s kontrastnimi šivi glede na prevleke sedežev
- S-line volan 3-kraki z usnjem, črne barve
- kovinske stopalke
- prestavna ročka in menjalnik v usnju
- alu dodatki v notranjosti
Suma summarum torej cena za Avstrijo z vsemi davki:
BMW osnovni sport paket 42.632
Audi A4 osnovni sport paket 40.540
Giulia Super osnovni paket 38.890
Od BMW-ja je cenejša dobre 3 tisočake, od Audija pa slaba 2 tisočaka. Ima pa od obeh 10 KM moči manj.
Vozilo: Alfa 146 1.6 TS, Grande Punto 1.4 T-Jet, MX-5 2.0 RC
Ko jo vidiš poleg GT-jke je očitno, da res hudo dobro zgleda, in da so kakršnikoli (pretekli) pomisleki glede dizajna samo zato, ker je nismo vajeni in dizajn pač ni čist na prvo žogo.
Drugače pa vsa čast italijanom tudi za Euroncap, res vrhunski rezultat. Par pik je izgubila zaradi varnostnih sistemov (brezveze) in (tukaj me popravite, če sem narobe razumel) ker daš lahko otroške sedeže samo na zunanjo stran zadnjega sedeža, ne pa tudi na sredinskega in spredaj? Glede na to, da tak avto itak ni primeren za družine z več kot dvemi malimi otroki, je to popolnoma nepomembno. Spredaj se pa itak malih otrok ne vozi - je zadaj bolj varno zanje. Avto je top po varnosti za potnike in šoferja in to je to.
alfasan napisal/-a:Zanimive razlike v cenah v različnih državah. Ta nihanja so očitno odvisna tudi od posamezne znamke avtomobila.
Je pa ena velika resnica. Mi bi se morali pogovarjati koliko bo alfa giulia stala rabljena, saj smo tukaj v večini le potencialni kupci rabljene.
Prepričan sem da giulia, ki bo nova stala 40.000 €, 5 let stara ne bo več kot 12.000 €.
V tem pogledu pa bo BMW izgubil malce manj na vrednosti.
Mogoče se pa motim!
Mislim,da se ne.To je tudi eden od razlogov zakaj me nova ne mika.neglede na ceno.Giulietta je še lepo držala vrednost.Za skoraj 5 let staro,sem dobil več kot pol cene nove.Rabljena Giulia bi lahko bila moja prva rabljena Alfa.
GT je lep avto, meni zadnje luči sicer niso všeč, ampak njegov čas je minil. Mislim, da se ne more primerjati s sodobno oblikovano Giulio, za katero verjamem, da v živo še bolj super izgleda kot na slikah.
Vozilo: Alfa 146 1.6 TS, Grande Punto 1.4 T-Jet, MX-5 2.0 RC
Ne gre za to katera je lepša, GTjka tud po 13 letih še vedno zgleda hudo. Gre za to, da je ob prvi predstavitvi Giulie marsikdo bil razočaran nad dizajnom (tud jaz), ampak ko jo tule pogledam poleg GT-jke, mi zgleda ravno tako dobro ali pa še boljše. In glede na to, da Alfe v živo vedno zgledajo boljše kot na slikah... komaj čakam, da jo vidim.