grega983 napisal/-a:Ene same razvajene riti
Če nima xenona pa avto ni za pogledat ?
Fak ej .....
Pa najboljš da ima kr 24 col kolesa. Še bolje celo 26. Kot da nekateri kompenzirate pomanjkanje v hlačah s colami na avtu.
Bo pa hecno čez 5 let spremljati forum, ko bodo uporabniki komaj napraskali skupaj za rabljeno, za spodobne nove gume bo pa sfalilo in se bo gor natikalo nexen in ostal šrot od gum.
Ne vem a je to letelo na mene ampak vseeno - moje mnenje je subjektivno. Vsakemu svoje. Če je tebi takšna giulia kot je bila na predstavitvi ok, potem super, en kupec več.
Opazk o kurcu ne bi pretirano komentiral, saj na kaj takega še nisem pomislil (kompenziranje col na gumah z dolžino janeza v hlačah), ti pa si verjetno že gruntal o tem? Jaz govorim samo o vizualni komponenti avta za veliko denarja.
Avto je zelo lep na pogled, kar sem tudi napisal, in prinaša svežino na trg. Notranjost je super, čeprav malo preveč standardna za alfo. Zadek ni ravno posrečen. Na avto za 35-40k€ ne sodijo krofi in halogenke, ko pa so na trgu že LED in laserke luči. Avto za 35-40k€ ni avto za povprečno slovensko plačo, se razume. Ampak očitno se v SLO promovira drag avto brez opreme, ki bi rad konkuiraral bmw3 in audiA4 - ki pa sta sinonima za luksuz in udobje. Malo zgrešeno - zato tudi moj komentar.
Verjamem, da alfa želi nekaj zaslužiti tudi na dodatni opremi, vendar bi vseeno morali biti osnovni modeli malo bolje opremljeni, če se že alfa želi pozicionirati v višji srednji razred. Drugače za tak denar raje kupiš do zob opremljenega forda ipd.
Kdaj bomo napraskali za giulio ve vsak sam, ampak vseeno hvala za tvojo finančno projekcijo.
Upam, da bo v prihodnosti na voljo za ogled tudi QV verzija, pa čeprav samo za kak dan, teden. To bi se gotovo dalo urediti, saj je Italja zelo blizu. Bi bilo lepo, predvsem za ljubitelje znamke, glede na to, da imajo pred salonom parkirano 4c, za katero sem prepričan, da je precej manj potencialnih kupcev.
Brez zamer pa lep dan.
Matej