Ženeva by Loka

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

torej govorimo o terencih, ne pa kvazi terencih. 8)
Slika
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

kamal naj bi bil SUV, porcshe pa terenec, čeprav malo cayennov bo videlo njemu primeren teren zato bi ga tudi njega označil kot SUV.
alfa156ti
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Portorož

Kako lahko primerjate dva čisto drugačna avtomobila oz. en avto (159) in eno prevozno sredstvo. Nekateri omenjate, da bi za ta denar notranjost Alfe lahko bila boljša. Ta Alfa bo imela začetno ceno okoli 8mio Sit, kaj pa VW. Mogoče 10mio ali kaj več. Saj vemo kakšno je splošno mneje Slovencev , ki še iz jugo časov v večini poznajo samo nemce. Od vedno in za vedno ALFIST!
Alfa is the best
Uporabniški avatar
loka
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

alfa156ti napisal/-a:Kako lahko primerjate dva čisto drugačna avtomobila oz. en avto (159) in eno prevozno sredstvo. Nekateri omenjate, da bi za ta denar notranjost Alfe lahko bila boljša. Ta Alfa bo imela začetno ceno okoli 8mio Sit, kaj pa VW. Mogoče 10mio ali kaj več. Saj vemo kakšno je splošno mneje Slovencev , ki še iz jugo časov v večini poznajo samo nemce. Od vedno in za vedno ALFIST!

Vse OK. Se tud strinjam. Samo ne streljaj o cenah če nimaš pojma, ker si se zmotil skoraj za polovico pri VW. Mal preveri pa se popravi. Cene za novi VW so znane že najmanj mesec dni. Bomo videli kakšna bo vstopna in kaj bodo ponujali pri AR. Tudi jaz si želim, da bi bila taka razlika kot jo omenjaš ti pa ne bo 100% - težko, da sploh bo AR cenejša, jaz se bojim kakšnega udarca!!! glede na neprecenljive sposobnosti našega uvoznika, kateremu so ušli v zadnjem letu še zadnji približno sposobni ljudje. Zgolj v vednost.
Jaz bom še vedno kupil AR ne glede na vse!!!
Lp!
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

mislim, da bodo nove lafe dražje od novih VWjev. In kljub slabim servisov in zastopnikov pri nas doma še naprej ostajamo pri alfah. :D

Sploh kak 159 bo zelo zaželjena. :wink:
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Sicer mi nismo mel nobenih slabih izkusenj z nasim zastopnikom. Niti z Alfo, niti z Lancio. :oops:
alfa156ti
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Portorož

Kolikor je meni znano bo cena Alfe 159 podobna ceni Alfe 166 (osnovni mmodel). Kar se pa cene VW tiče Vam ne morem ugovarjat, ker mi ta ni bila znana in me pravzaprav tudi ne zanima. Ceno, ki sem jo tako na pamet ustrelil je mišljena za tistega VW s slike, po kateri lahko smatramo, da gre za bolj prestižen model, če lahko tako rečemo. Za moj okus je tista "jeftina" imitacija lesa en sam kič. Sicer sem se pozanimal in sedaj vem točno koliko je cena novega VW. V osnovi so res cene bistveno nižje od tiste, ki sem jo navedel. Zanima pa me koliko pa stane vsa dodatna oprema, ki jo je treba doplačati.
Alfa is the best
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

samo za info: novi passati so ze v sloveniji. sem jih prej na vlaku vidu k sm caku pr rampi:)
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Jaz sem jih videl v novi bencinki na celovški in sicer 3 primerke. Tankal so jih bol mladi moški. Bila sta dva crna in eden sinje moder. Glede vtisov, ki sem jih dobil - ne pravim, da je novi Passat grd, ni pa nic lepsi od starejse verzije. Trenutno, se mi pa vec niti ne da pisat. :)
Odgovori
  • Informacija