Policist če pa že ponujaš pa se nebom branla kakšne alfe v garaži

Ne gre za Ople...ampak za @innes, ki je ok deklina...in zakaj se ji nebi pomagalo z novim forumom?Streetracer napisal/-a:ej zoki kaj pa tolk za Opla navijaš?

Na kratko po domače!racingboy napisal/-a:Zakaj pa dva Opel foruma?

hvala zoran za te besedezoranwagen napisal/-a:Ne gre za Ople...ampak za @innes, ki je ok deklina...in zakaj se ji nebi pomagalo z novim forumom?Streetracer napisal/-a:ej zoki kaj pa tolk za Opla navijaš?

zoranwagen napisal/-a:Ne gre za Ople...ampak za @innes, ki je ok deklina...in zakaj se ji nebi pomagalo z novim forumom?Streetracer napisal/-a:ej zoki kaj pa tolk za Opla navijaš?

Zdi sem mi, da je bla malo preden sem topik napisal na tv reklama za Vojno zvezd od tod tud naslov...heheheStreetracer napisal/-a:zoranwagen napisal/-a:Ne gre za Ople...ampak za @innes, ki je ok deklina...in zakaj se ji nebi pomagalo z novim forumom?Streetracer napisal/-a:ej zoki kaj pa tolk za Opla navijaš?ja zoran ok. Opel klinika vrača udarec. komu že?
![]()
mel heca ne zamert
nič ne pokličeš več za drag! V logatcu sej še veš?

Ni blema!innesi napisal/-a:hvala zoran za te besedezoranwagen napisal/-a:Ne gre za Ople...ampak za @innes, ki je ok deklina...in zakaj se ji nebi pomagalo z novim forumom?Streetracer napisal/-a:ej zoki kaj pa tolk za Opla navijaš?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta