Predstavite se!

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Dobronamdošli :)
devilqa_
Alfa Member
Alfa Member

_BiStRi_ napisal/-a:Pozdravljeni ime mi je Mitja, sem iz Ljubljane...in sem ljubitelj alfic ter ostalih italjanskih zverin (takih ki je v podpisu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Trenutno je že ena družinska alfica v garaži(pa ker ni moja..se bolj malo vozim :( ), zase osebno pa iščem en strup, ki bo upam da tudi alfa, saj sem avta, ki ga imam trenutno že pošteno naveličan in bi rad imel cuore sportivo 8)

L.p Bistri...
BELA STRELA :lol: :lol: :lol: =D>
Uporabniški avatar
Puric
Alfa Junior
Alfa Junior

Evo, kasno u ponoč!

Mile Puric, dolazim iz zagreba, trenutno sam u Ljubljani sa svojom omiljenom ženom 159. koliko godina brojim, jao previše.. ne može ovde stati kolko jih brojim. Nadam se da vam neče smetat ako pričam hrvatski #-o

Evo pozdrav dečki i cure :wink:
Gas do daske pa da se čuje pjevanje traktorčeta JTDM
axa
Alfa Freak
Alfa Freak

Pozdravljen!! :ylsuper:

Ne smeta nikome ako pricas hrvatski ako tebe ne smeta,da mi pricamo
slovenski :lol: :lol:

159-ko imas???SLIKCE!!! :mrgreen:
Uporabniški avatar
Puric
Alfa Junior
Alfa Junior

Treba malo počekat jer usrana do kraja :oops: samo da bude sunce i onda mogu da slikam :wink: :mrgreen:
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Kakve boje? Registrka Slo ili Hrvatska?

In dobrodošel na forumu!!

LP Miholl
Uporabniški avatar
Puric
Alfa Junior
Alfa Junior

Miholl napisal/-a:Kakve boje? Registrka Slo ili Hrvatska?

In dobrodošel na forumu!!

LP Miholl

Registracija je trenutno Ljubljana, jer sam više ovde nego kod kuče u zagrebu, boja je crvena tako ko što treba da je! Drugi mjesec nadam se da če bit registracija zagrebška jer prestajem radit ovde :wink:
Uporabniški avatar
Rossi
Alfa Member
Alfa Member

Čaw!! :mrgreen: I think I`m in love= Brera Slika
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

NO en lep pozdrav sm Andrej rojen 23.12.1983 na koroškem,js do svojega 14 leta mi je blo vseen kak avto je bil vedel sm pa vse kakšen je kater prebral vse možne revije in knjige,nato sem ko sem se vpisal v 1 letnik za avtomehanika mi je stric podaril alfa romeo 33 1.3 88 KM.letnik 1986,pa ni blo druge ko sm se pač učil ko me je zanimalo sm razmontiral skoraj cel motor in potem nazaj in ker smo doma par kilometrov iz mesta na majhni kmetiji se ni blo problema vozit z avtom pri 15,pa sm prišel na idejoda bi lahk mojo rjavo alfico prebarval in sva se z sosedom lotila in celo porihtala in prebarvala na fluroscentnozeleno ter 2 črni črti čez streho (ko najdem kam sem zapravil slikco jo prilepim)no in zgleda se me je po skor 1 letu naveličala in me je zapeljalav graben počila guma in hop v luknjo kake 20m po hribu in od nje ni ostalo skoraj nič pa je bil prvi avto ki sem jokal za njim skoraj cel mesec,po opravljenem vozniškem izpitu dobil škodo od dedija pol pa menjal avte ko spodnje hlače,in na kocu si iz obupa nad hondo kupim alfo 155 1.8TS belo(iskal kar 3 mesece v oglasniku zdaj pa ne vem kdo jo ima pripeljal iz krškega nazadnje je imela tablico (KK E1 23)če kdo ve kdo jo ima naj pove nalepka zmaja na blatniku levo spredaj,no in sedaj vozim 156 2.0 TS (rdeči sedeži momo sport paket)pa sm prepričan da se od alfe ne ločim več moje sanje 159
No to je nekaj o meni če sm pa napisal kaj preveč pa oprostite(slika pa pride ko pride avto iz popravila) Lep pozdrav ANDREJ =D>
Slika
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Zdravo! :mrgreen: Naj se še jaz predstavim 8) ime mi je Igor,letnik 72 #-o ,prva registracija Maribor,nor na Alfe :) Imel sem že več Alf;Alfasud,33,75,145,146,156 1.6,zdaj pa vozim 156 2.0 :mrgreen: lepo porihtano :D Alfe so zakon!!! Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
Naio
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor-okolica

Še en Mariborčan več..počasi bomo lahko nardili nek meet&great drink,kjer bomo dali dobrodošlico vsem novincem iz okolice MB-ja.

Dobrodošel na forumi in počuti se kot doma :mrgreen:
Naio
Uporabniški avatar
Naio
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor-okolica

forumu:)...,aja pa ne omenjaj,da imaš Lexus luči gor :mrgreen:
Naio
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

tito156 napisal/-a:Zdravo! :mrgreen: Naj se še jaz predstavim 8) ime mi je Igor,letnik 72 #-o ,prva registracija Maribor,nor na Alfe :) Imel sem že več Alf;Alfasud,33,75,145,146,156 1.6,zdaj pa vozim 156 2.0 :mrgreen: lepo porihtano :D Alfe so zakon!!! Lep pozdrav vsem!
pozdravljen
Uroš
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Lexsuske nisem jaz gor dal :( ,takšen avto je že bil,ko sem ga kupil .Tudi meni niso všeč :doubt: Za kakšen drink v MB sem vedno!
danijelmlakar
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor

En avto z Lexus lučmi stoji tam na kardeljevi cesti-beli je če se ne motim! A to si ti? Moj ponavadi stoji eno ulico stran, na pajkovi, pa ga nonstop vidim, ko se mimo peljem!
Alfa 33 1.3
Alfa 145 1.6 Boxer
Alfa 156 1.8 16V
Alfa 159 Sportwagon 1.9 JTDm
Alfa Brera 2.4 JTDm
Odgovori
  • Informacija