Za šale je peskovnik, aki kar nekaj,...Turtle napisal/-a: p.s.....Če mi prenašamo šale na naš račun drugje, bi lahko jih tud drugi mogoče kle....
Ostalo naj bi bil resen forum z resnimi in zrelimi debatami.
Za šale je peskovnik, aki kar nekaj,...Turtle napisal/-a: p.s.....Če mi prenašamo šale na naš račun drugje, bi lahko jih tud drugi mogoče kle....

Se ne strinjam.prjatu napisal/-a:Naj bi bil, ampak žal je forum tak kot ga ustvarjajo uporabniki, moderatorji tule ne moremo določat kaj bodo ljudje pisal. Je pa to tudi naša želja ja

A si želiš novo vojno žarišče s takimi izjavami?prjatu napisal/-a:Uf, ostre besedePeskovnik imamo, imenuje se Kar nekaj, trenutno pa z ogromno prednostjo po otročjih postih v njem vodi član organizacijskega odbora vaše dirke. To, da se pa tule omenja variator, pa je šala na naš račun, kaj češ lepšega.

Tema je bila zasmetena z začetnimi odgovoriprjatu napisal/-a:Načeloma je to vse res, ampak je tole precej na meji s totalitarizmom, ne pa svobodo govora. In ja, še enkrat, forum ustvarjajo uporabniki, to da moramo biti moderatorji za zgled je pa seveda samoumevno.
Zdej pa nehajva svinjat tole temo, lahko se pa v peskovniku ustvari ena
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti