alfisti & motoristi

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Imaš prav, podobno ponudbo imajo tako Triglav, Tilia in AdriaticSlovenica, do kdaj bo pa trajala akcija pa ne vem, prav dolgo zagotovo ne.

Lp
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Danes me je klical zavarovalni agent od ZM,ker mi čez 10 dni poteče registracija motorja.Razložil mi je,da moram motor odjaviti in ko ga bom ponovno registriral,bom lahko dobil 50% bonifikacijo,če pa tega ne naredim,bom imel lahko samo 20%(zdaj sem imel 15%).
Ali kdo ve,če je res tako.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Verjetno je to akcija za nove komitente in ti to očitno nisi.
Če pa motor odjaviš in na novo prijaviš, si nenadoma njihov "nov" komitent, tako da ne vidim razloga zakaj nebi zgrabil priložnosti.
Je pa verjetno trik v tem, da je ta 50% popust le enkraten (to NI bonifikacija), naprej pa jovo na novo po 5% bonusa na leto.
Preračunaj če se ti splača tudi na dolgi rok...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

@Bass motiš se, dobi se tudi bonifikacija, vsaj jaz sem jo dobil na podlagi police od avtomobila + še dodatni popust.

Kopija njihove ponudbe:
27.3.2007

Ugodna ponudba za zavarovanje motornih koles

Pred vrati je nova motoristična sezona, zato smo v Zavarovalnici Triglav pripravili ugodno ponudbo za zavarovanje motornih koles. Dovolite, da vam v nadaljevanju predstavimo novosti v ponudbi in ugodnosti, ki smo jih pripravili za naše zavarovance:

priznanje bonusa pri zavarovanju motornega kolesa v enaki višini, kot ga imate za osebno vozilo, ki je zavarovano pri Zavarovalnici Triglav,
30 % znižanje zavarovalne premije za zavarovanje avtomobilske odgovornosti,
20 % popust na letno polico za vsa zavarovanja,
10 % popust za naše zveste zavarovance in člane motoklubov,
dodatni popust, če ste pri zavarovanju motornega kolesa že imeli bonus,
NOVO: asistenca in asistenca - PLUS tudi za motorna kolesa z močjo nad 4 kW.

Dodatne informacije lahko dobite na modrem telefonu 080 555 555 ali na spletni strani Zavarovalnice Triglav www.triglav.si.

Zavarovanje lahko sklenete na vseh poslovnih mestih Zavarovalnice Triglav, na pogodbenih prodajnih mestih in pri naših zavarovalnih zastopnikih.

Želimo si, da bi vas naša ponudba prepričala. Zahvaljujemo se vam za dosedanje sodelovanje in vam želimo varno vožnjo.

Zavarovalnica Triglav, d.d.
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

ce imas potem celo leto zavarovano, se ti bonifikacija pristeje, pa sploh nima veze kolko dobis zdaj popusta
naj bi tako bilo
super
Odgovori
  • Informacija