papirji o vgradnji plinske naprave so ni pa vpisano v homo. kartonček in to me kr precej moti..
glede avtomobila vec ne vem a bi al ne..vsaj sem skeptičen ker ko tukaj berem kakšne problemi lahko nastanejo mislim z avtomatskim menjalnikom...ne zaupam vec nikomur ker te bo vsak drugi probu nategnt koliko se da..
avto drugače lepo deluje..motorn ni masten nic pelje se fenomenalno,pospešuje odlično pri prestavljanju ne cuka nic...ma par praskic pa notranjost ni v usnju ampak sedeze se itak da posebej kupit od kakega rabljenga...
Ne vem kaj bi se sploh lohka se pogledu..avto je kot celota zelo vredu pa se edini se prodaja...samo bolj ko berem forum bolj sem skeptičen ker takšen avto je nepremičnina na kolesih in ce bi bilo kej narobe je to pol k...c prodat...drugače pa itak karkoli danes kopuješ moreš orenk pregledat..
Aja dejte mi neki rect 4.lastnik je v 11.letih ga pa ima od 2008...v roku 1.5 leta se je odlocu da ga proda ker je ze prevec kazni fasal?in si kupi mlinčka..a ni to malo čudno...a ne velja eno pravilo med alfisti da ko mas enkrat tak avto ne gres na slabše??