Ali kdo pozna ta avto - 6

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če boš hotel legalizirati plinsko napravo potrebuješ še papirje za uparjalnik in rezervoar, ker se to smatra kot tlačna posoda.
Ne razumem pa tega ... kao 1700 eur pa se ljudem ne "splača" dati še tistih nekaj eur za homologacijo. Najbrž kaj ne štima.
Jest se s takim sistemom ne bi vozil naokoli. Naj ti zrihta še preostale papirje .. .za avto bodo pa drugi povedali.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Če je to, kar si opisal vse res, je sam za vzet avto. Lastnik oz. monter pliske naprave naj ti zrihta papirje za homologacijo, ki bi jih itak moral dati že zraven. Jaz sem ji za mojo dobil.
Slika
Uporabniški avatar
penkoo
Alfa Member
Alfa Member

papirji o vgradnji plinske naprave so ni pa vpisano v homo. kartonček in to me kr precej moti..
glede avtomobila vec ne vem a bi al ne..vsaj sem skeptičen ker ko tukaj berem kakšne problemi lahko nastanejo mislim z avtomatskim menjalnikom...ne zaupam vec nikomur ker te bo vsak drugi probu nategnt koliko se da..
avto drugače lepo deluje..motorn ni masten nic pelje se fenomenalno,pospešuje odlično pri prestavljanju ne cuka nic...ma par praskic pa notranjost ni v usnju ampak sedeze se itak da posebej kupit od kakega rabljenga...
:wink:
Ne vem kaj bi se sploh lohka se pogledu..avto je kot celota zelo vredu pa se edini se prodaja...samo bolj ko berem forum bolj sem skeptičen ker takšen avto je nepremičnina na kolesih in ce bi bilo kej narobe je to pol k...c prodat...drugače pa itak karkoli danes kopuješ moreš orenk pregledat..
Aja dejte mi neki rect 4.lastnik je v 11.letih ga pa ima od 2008...v roku 1.5 leta se je odlocu da ga proda ker je ze prevec kazni fasal?in si kupi mlinčka..a ni to malo čudno...a ne velja eno pravilo med alfisti da ko mas enkrat tak avto ne gres na slabše??
Uporabniški avatar
penkoo
Alfa Member
Alfa Member

drugače pa ce ma res 170k prevozenih kdaj je kej pametno 2.veliki servis naredit?
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

pomojem ga en resen servis čaka, tale izgovor s kaznijo je bolj tako, se da tudi s polom 1.2 vse kazni v ZVCP-ju osvojiti.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Sorško polje

penkoo napisal/-a:drugače pa ce ma res 170k prevozenih kdaj je kej pametno 2.veliki servis naredit?
če računaš da je bil delan na 90-100, te čaka v roku 10-20k km.
Trentatre 1.3S
zunno
Alfist
Alfist
Kraj: Kranj

Pa ne pozabi da imajo servisi tudi časovno omejitev.
I love the smell of petrol in the morning.
bobo69
Alfa Member
Alfa Member

ali kdo pozna tole GTV? Z presledki se prodaja že kar nekaj časa

http://www.Avto.net/ad.asp?id=3430383
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

bobo69 napisal/-a:ali kdo pozna tole GTV? Z presledki se prodaja že kar nekaj časa

http://www.Avto.net/ad.asp?id=3430383
Evo jo:
viewtopic.php?p=274944#274944
Uporabniški avatar
16
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Maribor

penkoo napisal/-a:papirji o vgradnji plinske naprave so ni pa vpisano v homo. kartonček in to me kr precej moti..
glede avtomobila vec ne vem a bi al ne..vsaj sem skeptičen ker ko tukaj berem kakšne problemi lahko nastanejo mislim z avtomatskim menjalnikom...ne zaupam vec nikomur ker te bo vsak drugi probu nategnt koliko se da..
avto drugače lepo deluje..motorn ni masten nic pelje se fenomenalno,pospešuje odlično pri prestavljanju ne cuka nic...ma par praskic pa notranjost ni v usnju ampak sedeze se itak da posebej kupit od kakega rabljenga...
Ne vem kaj bi se sploh lohka se pogledu..avto je kot celota zelo vredu pa se edini se prodaja...samo bolj ko berem forum bolj sem skeptičen ker takšen avto je nepremičnina na kolesih in ce bi bilo kej narobe je to pol k...c prodat...drugače pa itak karkoli danes kopuješ moreš orenk pregledat..
Aja dejte mi neki rect 4.lastnik je v 11.letih ga pa ima od 2008...v roku 1.5 leta se je odlocu da ga proda ker je ze prevec kazni fasal?in si kupi mlinčka..a ni to malo čudno...a ne velja eno pravilo med alfisti da ko mas enkrat tak avto ne gres na slabše??
Ce si interesent, si lastim isti model, sicer 2.0T, s plinsko montazo (homologirano), s podobnimi kilometri, le da je moja z rocnim saltheblom. Ce te zanima, PM.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

penkoo napisal/-a:papirji o vgradnji plinske naprave so ni pa vpisano v homo. kartonček in to me kr precej moti..
Preveč kompliciraš. Če avtomat lepo dela, se nimaš naslednjih 50.000-100.000km kaj bati. Samo olje in sito menjaj na 50.000km in vozi. Pa hladnega ne teraj. Za tak denar tak avto lahko pri drugih znamkah samo sanjaš. Če bi pa kaj šlo narobe, je servis tega enostavnega avtomata maksimalno 1500€, kar pomeni kompletno obnovo, s katero bo avtomat preživel avto.

Plinsko napravo lahko sam homologiraš, kar ni nič posebnega, samo papirje naj ti prodajalec zrihta, kar spet ne bi smel biti problem.
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Slika
alfa-164
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor

Ve kdo kaj o tem avtu? Se mi zdi, da je rahlo poceni. Mogoče testna?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3382211&show=1

lp
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

alfa-164 napisal/-a:Ve kdo kaj o tem avtu? Se mi zdi, da je rahlo poceni. Mogoče testna?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3382211&show=1

lp
pripeljana iz ITA po vsej verjetnosti,nikjer ne pise o slovenskem poreklu(torej da je testna odpade),...pa se nic ni obkljukano da ni bla razbita al pa poskodovana
Uporabniški avatar
AR Junior
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
Kraj: Ljubljana

A slučajno kdo ve kaj o tej 159-ki oz. jo je šel že kdo pogledat?
Je že kdo imel izskušnje z firmo RBM CENTER d.o.o.?
Baje da je ta avto uvoz iz tujine (leasing hiša) in naj bi bil redno servisiran, kilometri pa realni. Bi se kdo hipotetično odločil za nakup takšne alfe kljub temu da ima že 145.000 Km?
Mika me da bi jo kupil tako da jo bom šel drug teden pogledat.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3436927&show=1
ALFA ena in edina!!!!
Zaklenjeno
  • Informacija