TSUNAMI (katastrofa v Aziji)

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

EEEee...daj daj daj....nena se zaj nekaj nevem kak lepe delajte na potuhnjen način. Saj Vsaj jaz in Dejan_Q4 vema kak je res, vi zaj tajite to.

Daj no...poste mene in Dejana_Q4 res jemate za šalo...WTF zakaj? Ker sma adrenalin pubeca iz štajerske?? Ker mama rada neonke? Ker divjama do daske da blokada seka pri auspuhu 5m dolg ogenj ven in povema to naokoli, ker se NE delama lepe pred drugimi in nama je fajn ko se mašina dere? Ker povema to kaj vi nebi, da si nebi kaj slabega o vas mislili oz da nebi izpadli povprečni?
Ja taki ste Slovenci zarukani. Upam da se bom res odselil 1× iz te države kapitalistične zarukane. Dok pa sem tu pa je ne morem pohvalit.
Daj no...če nebi mi2 pisala take poste kot jih pa mela glavne velikokrat nevmesne komentare na druge poste bi mogla imet enih par zloglasnih nickov iz tega foruma in bit osebki ki stojijo za njimi.

Hvala za razumevanje. Komentarji niso zaželeni.
V kolikor pa jih dajate se pogovarjate sami z sabo. Če pa to pošenjate pa pojdite psihologu in psihijatru.
V kratkem bom Hondo kupo morda... :doubt:
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

1. Kdo kaj taji in kaj je res?

2. Če si slovenec potem si ti tud zarukan? Ali to samo odvisno od dneva en dan cigoti drug dan slovenci?

3.
Daj no...če nebi mi2 pisala take poste kot jih pa mela glavne velikokrat nevmesne komentare na druge poste bi mogla imet enih par zloglasnih nickov iz tega foruma in bit osebki ki stojijo za njimi.
Tega ne razumem čist kristalno tko da nevem kaj odgovorit.

4. Avto si kupi tisti ki ti je najbol všeč oz. takega da boš užival v njem. Noben ti nič ne sili. Želim si samo da bi mel z avtom čim manj problemov :)

5. Poznam te v živo in lahko rečem da si faca. Mogoče nekateri pač ne razumejo da če ti nekaj napišeš, da bi lahko v živo čist drugače izpadlo.

Kakršnekoli komentarje z veseljem sprejemam na ZS.
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

Exorcist napisal/-a:Dean_Q4 sorči, sam ta tema je res jadna. Mislim, koga boli k**** za mnenja tvojih temnopoltih kolegov in kolegic iz daljnih dežel...... No, vsej mene osebno ne. Drugo kar me je motlo pr tvojih postih je blo to, k si se kr naenkrat pojavu na forumu in "pametoval" v vseh temah in ceu cajt dvigovau Q4 v nebesa in še dlje.... Nimam nc proti avtu, sam kak si ti pisu o njej, je zgledal kt da so stroji ostalih uporabnikov za en k****.

Sorry k sem tak odkrit, sam jebi ga veš, to je sam moje mnenje, pa brez zamere. Vsak alfist je car po eni strani :wink:
:lol: :lol:
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

Exorcist napisal/-a:Dean_Q4 sorči, sam ta tema je res jadna. Mislim, koga boli k**** za mnenja tvojih temnopoltih kolegov in kolegic iz daljnih dežel...... No, vsej mene osebno ne. Drugo kar me je motlo pr tvojih postih je blo to, k si se kr naenkrat pojavu na forumu in "pametoval" v vseh temah in ceu cajt dvigovau Q4 v nebesa in še dlje.... Nimam nc proti avtu, sam kak si ti pisu o njej, je zgledal kt da so stroji ostalih uporabnikov za en k****.

Sorry k sem tak odkrit, sam jebi ga veš, to je sam moje mnenje, pa brez zamere. Vsak alfist je car po eni strani :wink:
Hvala, le razpišite se sedaj kje sem vam živce paral!

Tebi exorcist pa povem le, da sem to vse o Q4 pisal iz navdušenja ne pa da bi se postavljal :doubt: pa verjemi če hočeš ali ne :doubt: moje mnenje o Q4 pa je še vedno isto, je bila in bo zame uber alfa, tak da veš, mogoče zato ker ni čisto alfa, je tud "malo" Lancie poleg!!

Q_4, hvala ti za stavke, tud jaz te poznam v živo in si res faca, in nažalost tudi TI si pa poleg wolf66-a edini ki me v živo poznaš tukaj z foruma in veš da mogoče drugače izpadem ven na forumu...

@vsem: ne se zaradi mene kregat no, pozabite na mene pa se fajn imejte!
Dean
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Eh ste čudni :x :x :x :x

Mislim da smo vsi dovolj stari in odrasli, da se zavedamo svojih dejanj pa naj bodo to tudi pisanja na forumu!Itak pa nas življenje dela zrele, ampak mislim da smo vsi še daleč od tega!

Pač vsak napiše tako kot mu odgovarja, če pa sicer kdo težka sprejema odprta mnenja in odgovore pa njegov problem.Sam raje vidim da mi vsak napiše tako kot misli in naj mi v obraz pove to kar mi gre!!! Tukaj ste nekateri sila nestrpni, če sicer ni po vašem mnenju ali okusu, zato ne vem kaj se imate za prerekati!

Pač jaz lahko glede vsebine napišem le, da katatrofe se dogajajo, takšno je pač življenje in sem pripravljen kaj prispevati v humanitarne namene, glede xy mnenja pa me pa prav k,... briga kaj si misli.

p.s. živce paral.Meni nikjer, pač pa sem vesel če slišim tvoje mnenje recimo!
Lp G.A.
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

@vsem: ne se zaradi mene kregat no, pozabite na mene pa se fajn imejte![/quote]
nic se bomo kregal :mrgreen:
imam v Fickoni grabi 274 bazuk, ce ker rab je zadosti grd pogled
super
Uporabniški avatar
golf11
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

Glejte..."trenja" so na vsakem vecjem forumu (mislim da tega lahko stejemo k vecjim :wink: ), zato vse skupaj niti ni tako cudno...upam le da bo tega cimmanj oz. mislim da ga sploh ne rabi bit (trenj seveda :D ).

Lepo se mejte vsi skupaj 8)
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

golf11 napisal/-a:Glejte..."trenja" so na vsakem vecjem forumu (mislim da tega lahko stejemo k vecjim :wink: ), zato vse skupaj niti ni tako cudno...upam le da bo tega cimmanj oz. mislim da ga sploh ne rabi bit (trenj seveda :D ).

Lepo se mejte vsi skupaj 8)
Se strinjam, da povsod, kamor pride malo več ljudi na kup, prej ali slej pride do mnenja trenj. To bo najbrž zato, ker ne mislimo vsi enako.
Vendar če nisi sposoben sprejemati drugih, ne pomeni, da "so drugi krivi". :doubt:

Pa ne moreš kr neki "scmizat" ko majhen otrok - in potem še poskušat vzbujat pomilovanja - češ nihče me ne mara...
:?
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

:( jaz sem pa ze mislu, da bom lahk kaksno bazuko prodal
oo sem se spomnu, imam se en star zarjavet tank, sam se dela :wink:
super
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

resno al zajebavaš :lol: :lol: :lol: :lol:
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

tu vsi mislimo resno, ti pa sprasujes ce zajabavam :roll:
super
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

stuhec164 napisal/-a:tu vsi mislimo resno, ti pa sprasujes ce zajabavam :roll:
:lol: :lol: :lol:
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

haha ok pridem do tebe zrihtava tank pa greva strelat provide :lol: :lol: :lol: :lol:
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

zgucano :wink:
super
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

Italjan napisal/-a:
Pa ne moreš kr neki "scmizat" ko majhen otrok - in potem še poskušat vzbujat pomilovanja - češ nihče me ne mara...
:?
Čuj Italjan zaj te pa resno vprašam, pa kaj se te greš ti čuj, se te midva nisma krav vkup pasla, zarad mene si lahko tud 60 star, pa ti bom tak povedo :x

Tak si lahko pravima pa si pišema midva z onim Q_4 ko sma se že srečala pa se že malo poznama, ne pa midva....HEEEEY, ma daj zresni se malo čuj

Če si že naivn, pa vsaj NESRAMEN nerabiš bit!

Nimaš niti najmanjše pravice tak govoriti o meni, (o nikomur ki ga osebne ne poznaš) a ti je jasno?

Pa boljše da se ne pogovarjamo več o tem, ker nimam rad "veš kaj je staro pravilo ne" kdo išče tisti najde, zato naj se raje pomiri situacija in imej vsaj malo respekta in bontona do drugih!
Dean
Odgovori
  • Informacija