Dela! Lahko posnamem video. Sem bil ze jezen, ker sm meu celo haubo od vitrexa. Sem dobil komplet napeljavo s posodo, motorcki, cevmi in spokami za pritrditev cevi. Tko da je zmontirano kot original not.
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Unek napisal/-a:Dela! Lahko posnamem video. Sem bil ze jezen, ker sm meu celo haubo od vitrexa. Sem dobil komplet napeljavo s posodo, motorcki, cevmi in spokami za pritrditev cevi. Tko da je zmontirano kot original not.
Unek napisal/-a:Dela! Lahko posnamem video. Sem bil ze jezen, ker sm meu celo haubo od vitrexa. Sem dobil komplet napeljavo s posodo, motorcki, cevmi in spokami za pritrditev cevi. Tko da je zmontirano kot original not.
Super, da ni samo lepotno.
ma kdor me pozna, ve da nisem lih neki polovičkar...
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Super, da ni samo lepotno.
ma kdor me pozna, ve da nisem lih neki polovičkar...
Vem, samo kar dosti takih "nadgradenj" je zaradi xenon-a in policajev. Tako da če zadeva funkcionira je samo thumbs up.
P.S. A je bla neutral pa brez ročne po klančku navzdol?