Enkrat se bom spet spravil trenirat, je potrebno ogromno discipline...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Hehe tudi jaz sem bil skorajda inventar v Sokol vič, saj sem praktično sosedDejan156 napisal/-a:Jst sm zdej hodu 3 mesce v sokol Vič....pa če bo časovno znesl začnem jeseni ali pozimi spetbass napisal/-a:Jaz nameravam v kratkem začet obiskovat sokol vič.

Kar alfa-fitness teamtwister22 napisal/-a:Hehe tudi jaz sem bil skorajda inventar v Sokol vič, saj sem praktično sosedDejan156 napisal/-a:Jst sm zdej hodu 3 mesce v sokol Vič....pa če bo časovno znesl začnem jeseni ali pozimi spetbass napisal/-a:Jaz nameravam v kratkem začet obiskovat sokol vič.Sedaj pa že kakšno leto ne hodim več, razen na kakšno pijačo. Sem si doma uredil tak mini fitness. Mogoče začnem pozimi spet tam trenirat...lahko pa naredimo kak fit-alfa meeting pred sokolom
![]()
LP

hmm meni je pomagalo žuranje po cele noči, vendar ne s pivom, ampak s kakšnimi močnejšimi pijačami nad 55% alkohola, seveda pa zelo malo hrane.87pepsi napisal/-a: Torej kak predlog

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta