pa 
pa 
...prihajam...hehehe... @majaCRX si me prestrasla ne upam nic rect!!!!Alfaman 145 napisal/-a:20 pa še mal aprila ga spet zuramo seveda na moj racun----->vsi vabljeni v Klub 300!![]()

majaCRX napisal/-a:[quote="zoranwagen]prihajam...hehehe... @majaCRX si me prestrasla ne upam nic rect!!!!
zoranwagen napisal/-a:ne prijazen, prestrasen...hehehemajaCRX napisal/-a:
![]()
Pa vidiš, da si lahko prav prijazen dečko

...nikol se ne ve!!!...majaCRX napisal/-a:zoranwagen napisal/-a:ne prijazen, prestrasen...hehehemajaCRX napisal/-a:
![]()
Pa vidiš, da si lahko prav prijazen dečko
![]()
![]()
No, to mi je pa všeč!! hehehe
Ampak nikar se več ne boj - ne tepem moških, sploh pa ne starejših![]()

...hehehe...ne...sam slisal sem, da bojda tud obstajajo nasilne zenske, ki te ne pretepajo ampak te zlorabijo!majaCRX napisal/-a:Slabe izkušnje???![]()
![]()
![]()
![]()
hahahazoranwagen napisal/-a:...hehehe...ne...sam slisal sem, da bojda tud obstajajo nasilne zenske, ki te ne pretepajo ampak te zlorabijo!majaCRX napisal/-a:Slabe izkušnje???![]()
![]()
![]()
![]()

po mojem skromnem mnenju JA!!!...hehehemajaCRX napisal/-a:hahahazoranwagen napisal/-a:...hehehe...ne...sam slisal sem, da bojda tud obstajajo nasilne zenske, ki te ne pretepajo ampak te zlorabijo!majaCRX napisal/-a:Slabe izkušnje???![]()
![]()
![]()
![]()
VPRAŠANJE: Lahko ženska posili moškega??????????'![]()

jest ne bi mel nič protimajaCRX napisal/-a:hahahazoranwagen napisal/-a:...hehehe...ne...sam slisal sem, da bojda tud obstajajo nasilne zenske, ki te ne pretepajo ampak te zlorabijo!majaCRX napisal/-a:Slabe izkušnje???![]()
![]()
![]()
![]()

to reces, ker mas neko dobro blondinko v glavi, ki te lovi...zdaj si pa zamisli, da te 200kg ful grda hoce...si si premislo...hehehe????dr napisal/-a:jest ne bi mel nič protimajaCRX napisal/-a:hahahazoranwagen napisal/-a:...hehehe...ne...sam slisal sem, da bojda tud obstajajo nasilne zenske, ki te ne pretepajo ampak te zlorabijo!
![]()

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazoranwagen napisal/-a:to reces, ker mas neko dobro blondinko v glavi, ki te lovi...zdaj si pa zamisli, da te 200kg ful grda hoce...si si premislo...hehehe????dr napisal/-a:jest ne bi mel nič protimajaCRX napisal/-a: hahaha
![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti