Najbolj vodljivi avtomobili

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Evo še en video, da mal podkurim tole zabavno temo :mrgreen:

Primerjava:
BMW Z4 3.0 Si
Audi TT 3.2 Quattro
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ayk_Sh_8dMY&eurl=
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Nisem si misli, da je Brera dobrih 300 kg težja od Z4 in TT. Glede na to, da imajo podobno moč, jo očitno res teža matra. Je pa krasna, pa če sta tista dva še tako "mehr sportlih".
Slika
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

zanim da ni dobr ocenjena na "švabskih" testih....
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

sama sovražna propaganda ne verjet :mrgreen:
Uroš
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Še vedno ima brera veliko prednost pred tt-jom in z-4: je ALFA !!! =D>
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Opažam da se na tem forumu skoraj več govori proti Alfam kot v prid :doubt: Ne vem čemu potem ta napis na vrhu strani ??? Glede na poste vidim bolj malo pravih ljubiteljev te znamke tle.

Vsi vemo da Alfe niso brez napak, kot tudi avtomobili drugih znamk niso. Napake so bile, so in bodo. V preteklosti se je tudi zgodilo, da so s kakšnim modelom Alfe totalno udarili mimo, kot se je to sigurno zgodilo tudi pri kakšni drugi znamki. Tu pa tam je model Alfe, katerega sigurno ne bi mel, ampak sem tudi prepričan da se bo vedno našel model zame, ker za razliko od nekaterih tle, ki jim je 90% Alf zanič in 10% mogoče kaj vrednih, je pri meni glih obratno. Dovolj da preletiš malo po forumu in ugotoviš da imajo Alfe zanič menjalnike, elektronika je totalno v k****, lega na cesti je sploh slaba, Alfe so pretežke in sploh pa imajo prešvoh motorje ki se neprestano kvarijo...... ne razumem zakaj si nekateri sploh še lastite to znamko ??? Mogoče pa zato, ker se vseeno zavedate da se to dogaja tudi pri drugih znamkah ? Čemu potem toliko pljuvanja po znamki, katere pravite da ste ljubitelji in dvigovanju v obalke raznih bmw, audi, itd. Tudi meni so nekateri avtomobili teh znamk všeč (vsaj po zunanjosti) in ne govorim da je vse kar ni Alfa sranje, ampak Alfa je zame bila, je in bo vedno nekaj več. In točno tukaj je tista meja med lastnikom in ljubiteljem neke znamke. Zdaj se pa vprašajte kam vi spadate ?
Slika
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Slika
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Lepo napisano Alro, se strinjam s teboj. Je pa že naslov foruma jasen "Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo" tako da je 100% jasno da bomo zagovarjali alfo in je ne pluvali in omahovali čez njo, kot zadnje časa nekateri počno.
Zadnjič spremenil Foggy, dne Če Okt 05, 2006 6:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

nebi mel tistih dveh švabov pa da me ustreliš! Forza Alfa! :D
V8
Uporabniški avatar
JAJO
Alfa Member
Alfa Member

kdaj pa nemci še niso pluval alfe. Če gledaš pa druge teste je pa prva.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Tudi sam sem tule gor opazil, da gre nekaterim v nos, da pravi ljubitelji goreče zagovarjamo svojo preljubo znamko. Mislim, da bi si res vsi morali ogledati napis na vrhu strani. Pač tistim, ki alfa ni všeč, pač ni. Lahko kupite ona dva grda švaba ali kaj drugega. Mi ki pa ljubimo to znamko in do nje gojimo posebna čustva pa pustite, da jo ljubimo in negujemo še naprej.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

kristijan napisal/-a:Ja to je res 159 je res dobro vodljiva sej je brera tudi najbrž sam kaj ko sta obe veliko pretežki in zaradi tega izgubita veliko. Avti z veliko manj konji gredo isto kot pa dosti močnejša alfa. Lep primer je 320 d ali pa 159 2.4 jtdm bmw ima 40 konjev manj pa ima iste podatke kot 159, isto velja za 330 xi in 3.2 V6 Q4.
-koliko krat sem že jaz to napisal #-o
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Foggy napisal/-a:In zakaj bi se sekirali zaradi tiste sekunde...to se mi pa zadnja stvar na podlagi katere bi se odločal za avto. Če mi je avto všeč bi ga kupil, pa tudi če je 2 sek slabši v pospešku od kakega konkurenčenga avtomobila. Hitro lahko vseeno voziš, štopa te pa itak noben, da bi bile desetinke pomembne. Pomembno je, da cel prideš na cilj. In večina ljudi ki kupuje brero bo z njo dirkla po pisti, "kao" #-o
-če je cuore sportivo potem naj to dokaže :wink:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

dejanka1 napisal/-a:
guma napisal/-a:Heheh, ste pa vztrajni eni, sem se prav zabaval ko sem bral "opravičila in razlage" zakaj je Brera na zadnjem mestu. Težko je priznati. :mrgreen: Alfa je zakon, uni ko so delali test ne znajo vozit, nimajo pojma, ali pa je tiskarska napaka, ni prava konkurenca.....Nič ne pomaga, še zmeraj je bila med počasnejšimi. Zgleda pa vseeno huuudo. :D
Točno tako! Tisti najbolj zagrizeni bodo vse povprek govoričili da test ni bil objektiven..., ampak nekaj pa je kljub temu pokazal. Če bi bila pa Alfa med prvimi bi pa govorili: Seveda, kaj pa drugega, saj je Alfa, quore sportivo!.
Kdaj se boste spustili na realna tla in si končno sami sebi priznali, da Alfa ni najboljši avto.
- =D> =D> =D>
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

alfafil napisal/-a:
kristijan napisal/-a:Ja to je res 159 je res dobro vodljiva sej je brera tudi najbrž sam kaj ko sta obe veliko pretežki in zaradi tega izgubita veliko. Avti z veliko manj konji gredo isto kot pa dosti močnejša alfa. Lep primer je 320 d ali pa 159 2.4 jtdm bmw ima 40 konjev manj pa ima iste podatke kot 159, isto velja za 330 xi in 3.2 V6 Q4.
-koliko krat sem že jaz to napisal #-o
sta pa zato Brera in 159 tolko bolj varna avtomobila! na to pa nihče ne pomisli a? kaj če bi v ta test audi/bmw/Alfa dali tudi medsebojni trk? :wink:
V8
Odgovori
  • Informacija