Primerjava:
BMW Z4 3.0 Si
Audi TT 3.2 Quattro
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ayk_Sh_8dMY&eurl=

-koliko krat sem že jaz to napisalkristijan napisal/-a:Ja to je res 159 je res dobro vodljiva sej je brera tudi najbrž sam kaj ko sta obe veliko pretežki in zaradi tega izgubita veliko. Avti z veliko manj konji gredo isto kot pa dosti močnejša alfa. Lep primer je 320 d ali pa 159 2.4 jtdm bmw ima 40 konjev manj pa ima iste podatke kot 159, isto velja za 330 xi in 3.2 V6 Q4.

-če je cuore sportivo potem naj to dokažeFoggy napisal/-a:In zakaj bi se sekirali zaradi tiste sekunde...to se mi pa zadnja stvar na podlagi katere bi se odločal za avto. Če mi je avto všeč bi ga kupil, pa tudi če je 2 sek slabši v pospešku od kakega konkurenčenga avtomobila. Hitro lahko vseeno voziš, štopa te pa itak noben, da bi bile desetinke pomembne. Pomembno je, da cel prideš na cilj. In večina ljudi ki kupuje brero bo z njo dirkla po pisti, "kao"

-dejanka1 napisal/-a:Točno tako! Tisti najbolj zagrizeni bodo vse povprek govoričili da test ni bil objektiven..., ampak nekaj pa je kljub temu pokazal. Če bi bila pa Alfa med prvimi bi pa govorili: Seveda, kaj pa drugega, saj je Alfa, quore sportivo!.guma napisal/-a:Heheh, ste pa vztrajni eni, sem se prav zabaval ko sem bral "opravičila in razlage" zakaj je Brera na zadnjem mestu. Težko je priznati.Alfa je zakon, uni ko so delali test ne znajo vozit, nimajo pojma, ali pa je tiskarska napaka, ni prava konkurenca.....Nič ne pomaga, še zmeraj je bila med počasnejšimi. Zgleda pa vseeno huuudo.
Kdaj se boste spustili na realna tla in si končno sami sebi priznali, da Alfa ni najboljši avto.

sta pa zato Brera in 159 tolko bolj varna avtomobila! na to pa nihče ne pomisli a? kaj če bi v ta test audi/bmw/Alfa dali tudi medsebojni trk?alfafil napisal/-a:-koliko krat sem že jaz to napisalkristijan napisal/-a:Ja to je res 159 je res dobro vodljiva sej je brera tudi najbrž sam kaj ko sta obe veliko pretežki in zaradi tega izgubita veliko. Avti z veliko manj konji gredo isto kot pa dosti močnejša alfa. Lep primer je 320 d ali pa 159 2.4 jtdm bmw ima 40 konjev manj pa ima iste podatke kot 159, isto velja za 330 xi in 3.2 V6 Q4.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost