Mojo punco ampak samo za pameten denarTeo napisal/-a:GTAm ti si pretežek za kaj takšnega. Bom našel nekoga v rangu 45-50 kil, da ne bo toliko vplival na rezultat

Sem vedu, da ti je všeč oblika ko sem zadnjič prišu v S.Bistrico z Hondo CivicTeo napisal/-a: Ne, za 999€ ne bo šlo, bo pa cena za GTA vsekakor ugodna za kakega pravega alfista. Je pa možna tudi menjava, recimo za toyoto prius ali civic hybrid.![]()

Če se pa jaz nisem lepo pripeljal z Hondo, potem pa ne vem kako se to pravilno voziTeo napisal/-a:Ok spreminjam napisano, zaradi hondašev pride v poštev samo Toyota Prius![]()
Počasi bom tako kot prijatelj, ki obožuje japonske avtomobile in je svojo Hondo prodal izključno zato, ker ni srečal niti enega normalnega hondaša. Nato se je spustil v uvoz RX7 iz Japonske najprej na Švedsko, da je uredil homologacijo, nato pa do nas. Trenutno ima avto že na poti iz Švedske k nam (že homologiran), za njega pa je porabil toliko, da bi si lahko kupil lepo ohranjenega Porscheja 911 letnik recimo 2003.
Ampak po koncu zgodbe ne bo hondaš
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti